Stapelgoed


Stapelgoed is een stoer en eigentijds merk. Stapelgoed kiest voor natuurlijke materialen en zorgt, vaak ook door combinatie van materialen, voor een stoere look. Stapelgoed kiest kwalitatieve materialen uit.


Stapelgoed heeft als basis mooie houten meubelen en daarbij een heleboel mooie en stoere accessoires.


Wil je alles van stapelgoed zien? Download Stapelgoed brochure 2017/2018 in pdf.

 

Lees meer


3 artikel(en)

per pagina

3 artikel(en)

per pagina

Stapelgoed Urban

Het meeste bekende is de serie Stapelgoed Urban: een wit houten basis met gekleurde houten vlakken in de meubelen. In de serie zijn babykamerartikelen als ook een hele tienerlijn.

Stapelgoed Loft

Mooie serie van Stapelgoed uitgevoerd in grijs hout met lederen handgrepen. Het ledikant is in staal verkrijgbaar en door de wieltjes  aan de achterzijde meteen weer een aparte look. De 2-deurs kast staat hoog op zijn poten wat ook direct een heel ander zicht geeft. Je kan daarvoor ook een extra lade op wielen kopen voor onder de poten, zodat je extra opbergruimte onder de kast creëert. De serie is er als babykamer en als tienerkamer, dus ook door combineren gaat heel gemakkelijk. Een mooie bedbank met eventueel een slaaplade eronder bijvoorbeeld als kids bed.

Stapelgoed gestoffeerde bedden

Verder heeft Stapelgoed een hele lijn met gestoffeerde bedden. De stof kan zelf uit een heel scala gekozen worden, waardoor je het uitstekend op de rest van de kamer kunt aanpassen. Dat geldt voor de bedden Bobby (gecapitonneerd hoofdeinde) Stapelgoed Skip (stoer jongensbed), Stapelgoed Jutter (Skip zonder het Stapelgoed kruis teken op het voeteneind). Deze bedden worden op bestelling gemaakt, waardoor de levertijd wel wat langer is als de rest van de meubelen.

Stapelgoed Accessoires

Stapelgoed is heel erg goed in originele accessoires. Van een waterpas als kapstok tot sierkussens van bijzondere materialen of met een verrassende print. Ook heeft Stapelgoed lampen in het assortiment. Die hebben wij niet allemaal op de site staan, maar zijn wel telefonisch of per mail te bestellen.