Verschillende babymeubels tegen eerlijke prijzen

Op Babyandmore vind je veel verschillende artikelen voor je kind. Zo hebben wij ook veel verschillende babymeubels in huis. Bij Babyandmore zetten we kwaliteit voorop. Wij zijn zelf ook ouders en zijn daarom erg zorgvuldig met het selecteren van ons assortiment. Alleen meubels van topkwaliteit worden aangeboden op onze website. Wij vinden het belangrijk dat meubilair voor je baby betaalbaar blijft en werken daarom met eerlijke prijzen. Je kunt je complete babykamer bestellen op Babyandmore. Boxen, kasten, commodes en nog veel meer, wij hebben alles in huis voor je kindje.

Ouders hebben veel keuze uit meubilair op onze website. Zo hebben wij boxen in allerlei verschillende kleuren en vormen. Een van de boxen die wij aanbieden is de Bopita Home Box Naturel. Deze box is grotendeels van beukenhout en deze heb je al voor €229,- in huis. Hier betaal je geen verzendkosten over. Bij Babyandmore betaal je namelijk geen verzendkosten bij bestellingen boven de €20, in België is dit vanaf €30.

Babymeubels kopen doe je bij Babyandmore!

Bij Babyandmore hebben we veel ouders als vaste klanten. Wij hebben zelf ook kinderen en weten exact wat ouders zoeken voor hun kinderen. Inmiddels bestaan wij al 12 jaar. Dit is ons gelukt dankzij onze goede service en uitstekende prijzen. Wij verwerken bestellingen tot 10 uur ’s avonds. De levering duurt slechts 1 tot 2 weken (mits voorradig bij de fabrikant). De babymeubels worden direct, op afspraak bij je thuis bezorgd. Bij Babyandmore vinden we communicatie met de klant erg belangrijk. Wij zijn op verschillende manieren te bereiken, waaronder telefonisch en per e-mail. Ook zijn wij te bereiken via Skype en WhatsApp. Heb je vragen over onze meubels of een van onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Babykamers