Dekens

Een deken is onmisbaar in de babyuitzet. Er zijn wiegdekens die gebruikt worden in de wieg of reiswieg van de kinderwagen en er zijn dekens geschikt voor in een ledikant. De maat die je zoekt, kun je aan de linkerkant met de filters uitzoeken. Dekens hebben verschillende waarden van warmte. Deze wordt aangegeven in een TOG waarde. Hoe hoger dit getal, hoe warmer de deken is. Verder geven wij bij de uitleg aan of de deken geschikt is voor de zomer of juist voor de winter. Niet alleen het seizoen bepaalt of je een dunne deken of juist een dikkere deken nodig hebt, maar ook hoe warm het op de babykamer is én wat je je kindje verder nog aangeeft. (Slaapzak, romper, kleding) Alles samen bepaalt de totale TOG waarde. Van de TOG waarden Koeka hebben wij een overzicht. Hoe meer, hoe dikker, = hoe warmer. 

Het is handig om 2 dekens voor je kleintje te hebben, zodat als er 1 in de was gaat je nog een andere voor in het bedje hebt. Een deken wordt samen gebruikt met een lakentje. Het is mooi om deze qua kleur of patroon aan te laten sluiten bij de uitgekozen deken. Van verschillende merken hebben wij ook complete sets samengesteld zodat je niet alles los op de site hoeft te zoeken. In een wieg of ledikant heb je verder nog een hoeslaken voor om het matras nodig.

Aan de linkerzijde kun je met de verschillende filters de keuze beperken. Zo kun je bij thema/motief kiezen voor wafel en dan krijg je alle dekens in wafelpatroon te zien.

Artikelen 1 tot 28 van 39 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 28 van 39 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2