Bezorging: Je kiest zelf het serviceniveau.

Vanaf 20,- in Nederland en vanaf 30,- in België GRATIS BEZORGD.

Wij bieden meerdere verschillende bezorgmogelijkheden aan. Je kiest zelf het servicelevel. Onze kassa berekent automatisch de mogelijke verzendmethodes en kosten.

Alle verzendmogelijkheden:

  • Thuisbezorging
  • Zelf ophalen bij een afhaalpunt in Nederland.
  • Transport via transportbedrijf

 

Reguliere pakket zending volgende werkdag, Levering aan huis. Voor 22.00u bestellen, is de volgende werkdag al in huis. (NL en BE)

logo pakketje

Wij rekenen voor orders boven de € 20,- geen verzendkosten voor reguliere verzending naar Nederland en vanaf 30,- naar België. Mocht u met uw order onder de € 20,- voor Nederland of 30,- voor België blijven, dan hanteren wij de prijzen in het onderstaande overzicht. Orders die als pakket worden verzonden, worden door DHL of PostNL gebracht en zijn verzekerd tegen schade en verlies. Een fijn gevoel.

Bestellingen met een verre bestemming worden meestal met DPD of PostNL verzonden (we kijken welke het best past). 

 
Bestemming Soort Prijs Extra  
Nederland tot 30 kg € 5.95 Verzekerd, track en trace, volgende werkdag, rembours (tegen meerprijs) mogelijk  
België tot 30 kg € 8.95 Verzekerd, track en trace, volgende werkdag, rembours (tegen meerprijs) mogelijk  
Frankrijk tot 30 kg € 11,25 Verzekerd, track en trace, 2-3 werkdagen  
Duitsland tot 30 kg € 8,95 Verzekerd, track en trace, volgende werkdag  

Als je de verzendkosten van een bepaald artikel naar het buitenland wilt weten, gelieve per mail contact met ons op te nemen voor een snelle offerte. Alle extra diensten zoals morgen/middag/avondlevering of zaterdag, zaterdagmorgen of avondlevering staan tegen meerprijs in in de kassa (mits mogelijk). Deze servicelevels worden alleen in Nederland aangeboden. Heb je vragen over bezorging, mail met ons.

Other country? Please try the checkout (select your country) If no shipment please contact us to add the shipment for your country.

shl

We bieden ook de mogelijkheid om direct te leveren op een DHL afhaalpunt.

  • € 5.95 voor leveringen op alle Nederlandse DHL Servicepoints.

Kijk waar een DHL Parcelshop bij je in de buurt zit:  Zoek een DHL Parcelshop

 

Transport via een koerier of transportbedrijf

Komt het orderbedrag bover de 20 Euro (30,- voor België) dan nemen wij de transportkosten voor Nederland en België voor onze rekening. Indien het een speciale aanbieding is, kan het zijn dat we er wel transportkosten voor rekenen. Dit zal dan aangegeven staan bij het product of de kassa zal het automatisch aangeven. Overigens worden de transportkosten nooit 100% doorberekend. De werkelijke kosten zijn altijd veel hoger. Je betaalt altijd maar een deel van de werkelijke kosten. 

Meubels worden over het algemeen met een speciale koeriersdienst of transportbedrijf geleverd. Voor levering, na ontvangst van de bestelling, nemen wij per mail contact met je op om de levertijd en bezorgdag af te stemmen.