Het is zover. Woensdag 29 maart 2017 sluiten we de deuren van onze winkel in Nieuwkuijk. Ruim 6 jaar hebben we de winkel gehad en met veel plezier gewerkt. Veel klanten hebben we in de loop van de jaren van spullen en advies mogen voorzien. Maar we moeten vooruit kijken.

Waarom de fysieke winkel sluiten?

98% van de bezoekers kocht ook daadwerkelijk iets in de winkel. Dat is echt een hoog percentage heb ik mij laten vertellen maar toch waren het te weinig klanten om de winkel open te kunnen houden. In totaliteit groei je nog wel als bedrijf maar niet zoals je eigenlijk wil.

Het runnen van meerdere webshops kost steeds meer tijd en is echt een specialisme geworden. Zeker door intergratie met dominerende partijen zoals Google die het liefst overal bij betrokken willen zijn.

Een stenen winkel runnen is een zeer leuke maar tijdrovende bezigheid. Sfeer beleven, advies geven en een klik krijgen met je klant. En als de winkel winstgevend zou zijn.... dan was het denk ik anders geweest.

Waar liggen je kansen en waar kun je voldoende geld mee verdienen om verder te investeren. Voor ons is dat online.

Wij danken alle mensen die ooit in onze winkel in Nieuwkuijk zijn geweest. Soms van kilometers ver. Met veel plezier hebben we persoonlijk contact gehad. Online zullen we het klantcontact zeker gaan voortzetten. E-mail, telefoon, chat, social media noem maar op. We houden contact :)