Artikelen 1 tot 5 van 9 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Babyandmore gaat online verder

23 mrt. 2017 22:23:00

Het is zover. Woensdag 29 maart 2017 sluiten we de deuren van onze winkel in Nieuwkuijk. Ruim 6 jaar hebben we de winkel gehad en met veel plezier gewerkt. Veel klanten hebben we in de loop van de jaren van spullen en advies mogen voorzien. Maar we moeten vooruit kijken.

Waarom de fysieke winkel sluiten?

98% van de bezoekers kocht ook daadwerkelijk iets in de winkel. Dat is echt een hoog percentage heb ik mij laten vertellen maar toch waren het te weinig klanten om de winkel open te kunnen houden. In totaliteit groei je nog wel als bedrijf maar niet zoals je eigenlijk wil.

Het runnen van meerdere webshops kost steeds meer tijd en is echt een specialisme geworden. Zeker door intergratie met dominerende partijen zoals Google die het liefst overal bij betrokken willen zijn.

Een stenen winkel runnen is een zeer leuke maar tijdrovende bezigheid. Sfeer beleven, advies geven en een klik krijgen met je klant. En als de winkel winstgevend zou zijn.... dan was het denk ik anders geweest.

Waar liggen je kansen en waar kun je voldoende geld mee verdienen om verder te investeren. Voor ons is dat online.

Wij danken alle mensen die ooit in onze winkel in Nieuwkuijk zijn geweest. Soms van kilometers ver. Met veel plezier hebben we persoonlijk contact gehad. Online zullen we het klantcontact zeker gaan voortzetten. E-mail, telefoon, chat, social media noem maar op. We houden contact :)    

Geplaats in Algemeen Door: Micha

Babyandmore stopt met Lifetime

15 mrt. 2017 09:51:25

Babyandmore heeft besloten het dealerschap op te zeggen van Lifetime. Prachtige kwaliteit meubelen die wij met veel plezier de afgelopen jaren hebben verkocht. Belangrijkste reden zijn de transportkosten vanuit Scandinavië. Deze staan niet in verhouding met de productprijs waardoor het voor ons niet meer rendabel is Lifetime te verkopen.

Kan direct doorleveren dan niet?

Nee, wij vinden ook dat de verpakking van Lifetime niet transport geschikt is waardoor verzenden een enorm risico op beschadiging met zich mee brengt. Door eigen vervoer naar onze klant hebben we dit gelukkig altijd kunnen voorkomen.

Labels:

Geplaats in Algemeen Producten Door: Micha

Achteraf betalen

9 jan. 2017 23:29:59

capayable

Het is nu ook mogelijk om achteraf te betalen. We hebben 2 mogelijkheden:

  • Betaal binnen 14 dagen na verzending.
  • Betaal in 3 dezelfde termijnen binnen 90 dagen.

 

Betalen binnen 14 dagen kan tot een orderbedrag van 350 Euro. Super fijn als je eerst het product in huis wil hebben en dan pas wil betalen. Pay.nl stuurt je dan een e-mail met een betaallink.

Betalen in 3 termijnen kan vanaf 50 Euro. Na het bestellen betaal je 1/3. 30 dagen later betaal je 2/3 en na weer 30 dagen betaal je de rest. Dat komt mooi even uit als je wel wil komen maar het bedrag niet in een keer hebt. Pay.nl stuurt je netjes een mail met daarin een betaalink.

We besteden dit geheel uit aan Capayable

Labels:

Geplaats in Algemeen Door: Webmaster

Snellere webshop is lekker shoppen

2 nov. 2016 16:29:27

Dinsdag 1 november 22:00u moesten we even de webshop in onderhoud mode zetten omdat we de website moesten verhuizen naar een (nog) snellere server. Dit verliep geheel volgens plan en de eerste resultaten liegen er niet om. De snelheid is duidelijk merkbaar. Bladeren door categoriëen, foto's bekijken, bestellen en afrekenen lopen lekker vlot. Wij wensen je een leuke shop ervaring bij een van onze webshops.

Geplaats in Algemeen Door: Webmaster

Delta Baby Travel Bag

12 jun. 2016 21:31:10

De Delta Baby Travel Bag is vernieuwd!

De uitgebreide verzorgingstas die je ook als slaapplaats kunt gebruiken is vernieuwd. Een nieuw design met als hoofdkleur grijs of taupe met vrolijk patroon aan de binnenzijde. Verder is de tas een stuk lichter geworden, zodat het reizen met baby en tas nog comfortabeler wordt.

 

Baby Travel BagBaby Travel Bag Grey

Wat maakt de Baby Travel Bag bijzonder?

Allereerst is het een luiertas met grote vakken aan de zijkanten voor luiers, schone kleertjes, flesjes in het speciale koelvak etc. Maar vooral is het een slaapplaats voor de kleine als die onderweg moe begint te worden. Je trekt de 2 delen die met klittenband aan elkaar zitten van elkaar los en vouwt de 2 korte kanten naar binnen om er een slaapplekje van te maken. Het fijne van de grote vakken aan de zijkanten van de tas is dat als je er een slaapplaats van maakt, je daar alsnog goed bij kan, doordat de ritsen helemaal rondom lopen.

Een ideale tas voor ouders die vaak onderweg zijn.

 

Baby Travek Bag Taupe

Geplaats in Algemeen Door: Babyandmore

Artikelen 1 tot 5 van 9 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2