De Zazu slaaptrainer is een geweldig apparaat die je kan gebruiken als slaaptrainer en als nachtlampje. Je moet er even mee spelen om door te krijgen hoe hij werkt.

Rond het display zit een ring met 4 ingebouwde schakelaars. Hiermee kun je door de instellingen heen en fucties aan of uit zetten. De meeste klanten starten met de tijd en lopen zo de instellingen door maar sommige functies werken pas als er timers zijn gezet.

Een punt is dat je kan ervaren dat het nachtlampje niet aan blijft als je kindje gaat slapen. In de kleine lettertjes staat namelijk dat je eerst een middagslaaptimer of wektimer moet instellen voordat deze functie werkt.

Belangrijk is ook de LOCK stand want daar springt de klok steeds in als je te lang wacht met instellen. Wel zo veilig omdat je kind dan niet zomaar fucties kan aanpassen. Bovenste en rechtste knop 3 sec indrukken om te unlocken.

Verder hebben we nooit vragen over deze lamp. Mocht je toch een vraag hebben, stel ze gerust, liefst per mail. Mits je de Zazu klok bij ons gekocht ;-) Ergens anders gekocht? Neem dan contact op met de winkelier waar je het Zazu klokje hebt gekocht.