lifetime

Begin 2013 kwam het lifestyle merk Lifetime naar de Babyandmore showroom om een kijkje te nemen. Kort daarna hadden we diverse Lifetime meubelen uit de serie Start Smart en xxx staan. Vanaf April 2014 is Babyandmore ook dealer van de Lifetime Original serie. 

Ik heb persoonlijk diverse Lifetime Original meubels in elkaar gezet. De spullen dienen zorgvuldig verplaatst te worden aangezien het karton niet erg dik is. Speciaal transport bevelen wij daarom ook aan. Verder heeft het hout een geweldig mooie afwerking en je kan zien dat er bij Lifetime in de productielijn vaklui werken.

Lifetime, topkwaliteit sinds 1972
Bij LIFETIME bekijken ze de wereld al meer dan veertig jaar door de ogen van een kind. Er is veel veranderd in de loop der tijd. Kinderen hebben tegenwoordig een eigen kamer, de kamers zijn groter en er zijn allerlei trends gekomen en weer verdwenen. Eén ding is echter onveranderd gebleven, namelijk de filosofie van Lifetime:
KINDEREN HOEVEN ALLEEN MAAR TE SPELEN, TE ONTDEKKEN EN PLEZIER TE HEBBEN.

Met dit motto als leidraad scheppen we opvallende en fantasierijke werelden, die de basis vormen voor de reis door de kinderjaren. Dankzij de combinatie van traditioneel vakmanschap en Deense kwaliteit zorgen we dat kinderen in een veilige omgeving pret kunnen maken en spelen. Alleen het beste is goed genoeg — voor ons en voor jouw kind.

Gewoon goed van kwaliteit en veilig
De bedden van LIFETIME zijn allemaal ontworpen en gemaakt in Denemarken van het beste hout uit de bossen van noordelijk Scandinavië.

Voorbereiden op de toekomst
Niet weggooien. Het LIFETIMEbedsysteem groeit met je kind mee en kan steeds opnieuw worden aangepast aan andere wensen en behoeften.

Goed doordacht ontworpen, tot in het kleinste detail
Wanneer je een LIFETIME-product bekijkt, zie je meteendat dit het resultaat is van een jarenlange, zeer nauwkeurige ontwikkeling. Wat onmiddellijk opvalt, zijn de kwaliteit, de stevige verbindingen en de voortreffelijke stabiliteit van de producten. Voor alle wit gelakte grenen producten hebben we louter knoestvrij hout gebruikt, om problemen met verkleuring op knoesten te voorkomen.
We hebben de meubels zo veel mogelijk gemonteerd, zodat jij zo min mogelijk montage hoeft uit te voeren. Dat betekent dat je met een minimale inspanning een complete oplossing hebt waarvan je — en, belangrijker, je kind — nog jaren plezier zult hebben.
Kwaliteit brengt zijn geld op..