Bopita


Het merk Bopita is één van de meest bekende fabrikanten op het gebied van baby- en kindermeubelen. Ooit begonnen met het ontwerp van een box en nu uitgegroeid naar leverancier van box, ledikant tot complete tienerkamer of studentenkamer.
Bopita heeft veiligheid hoog in het vaandel staan en produceert hoogwaardige kwaliteitsmeubelen. Stevige meubelen die geschikt zijn om heel lang mee te gaan. Bopita meubelen worden gemaakt volgens de NEN-normen en hebben lakken op waterbasis, veilige sluitingen en ladegeleiders . Wel zo veilig!
Het handige van de Bopita meubelen is dat je bij heel veel series ‘door kunt bouwen’. Je koopt eerst een babykamer en later accessoires en bijvoorbeeld een 1-persoonsbed uit dezelfde serie om er een grote meiden- of jongenskamer van te maken.

 

Lees meer


Artikelen 1 tot 28 van 200 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 28 van 200 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Bopita Babykamers


Bopita heeft een grote verscheidenheid aan verschillende babykamers in het assortiment. Van strak wit gespoten greeploze kamer tot aan een romantische babykamer en alles daar tussen in. Ook bestaat het Bopita Babyflex Mix & Match systeem waarbij je kunt kiezen uit verschillende ledikantjes, commodes en kasten en de kleuren van de ladefronten etc ook zelf kunt bepalen. Zo maak je helemaal je eigen versie met die kleuren die jij wenst. Deze meubels uit de Babyflex serie zijn ook nog eens zeer gunstig geprijsd! De Babyflex serie heeft als basis wit MDF en er is ook een serie die heet Bopita Babyflex Basic Wood en dan is de basis grenen hout in white wash afwerking. De ladefronten, verschillende ledikantjes etc zijn dan in natural wood variaties verkrijgbaar.


Bopita Tienerkamers


Bopita tienerkamers zijn kamers die kwalitatief heel goed zijn. Geen wiebelende poten als je tegen een poot aanduwt, wat je bij andere, vaak goedkopere merken wel tegenkomt. Het assortiment is behoorlijk uitgebreid: een strakke witte MDF kamer of een kamer met Scandinavische invloeden of juist een grenen houten kamer met naturel houtsoorten als details. Er is goed over de ontwerpen nagedacht, ze zijn praktisch, degelijk en mooi om te zien.


Bopita CombiFlex systeem


Het combiflexsysteem, de naam zegt het al is een tienerserie waarbij de basis een basisbed is wat je op verschillende manieren kunt uitbouwen. Zo kun je eerst met het lage basisbed beginnen en er later een half- of hoogslaper van maken. Of je begint juist met een halfhoogslaper en als je kind uit die fase gegroeid is, haal je de hoge poten er onder uit en hou je een laag bed over. Zo hoef je als je kind nog jong is niet meteen te bedenken hoe deze de komende 10-15 jaar zal slapen, maar kun je het gemakkelijk aanpassen. Want de meubels zijn kwalitatief zo goed dat deze jaren meegaan. Voor onder de half e hoogslapers zijn verschillende kasten verkrijgbaar die er precies onder passen. Handig als je een wat kleinere kamer hebt om zo meer opbergruimte te creëren. Zo kan het zelfs nog zijn dat het ooit aangeschafte bed met extra opbergruimte meegaat naar de studentenkamer!


Bopita XL serie


In de Bopita XL serie gaat Bopita nog een stukje verder als een standaard tienerkamer. In deze serie vind je ook bedden met een lengte van 210 cm en bredere bedden tot 200 cm breed. De keuze is zeer uitgebreid: laag hoofdboord of juist laag, vakken of complete ladenunits voor onder het bed eventueel met gekeurde fronten; het kan allemaal.