Diaper Champ

De Diaper Champ is een luieremmer die gebruikt maakt van gewone vuilniszakken. Dat betekent dat je eenmalig de aanschaf van de luieremmer kwijt bent en daarna geen extra kosten hebt voor navulcassettes. Het heeft een uniek systeem waardoor luiers gemakkelijk luchtdicht in de luieremmer worden opgeslagen.


Van de Diaper Champ classic zijn 3 grootten leverbaar: regular, medium en large. Regular en medium adviseren wij voor thuisgebruik en de large voor gebruik op plaatsen waar veel kinderen komen zoals kinderdagverblijven, consultatiebureaus. De Diaper Champ One is in 1 maat verkrijgbaar en in verschillende kleuren. Deze heeft als extra een kinderslot. (Leverbaar vanaf maart 2018)


Babyandmore heeft alle modellen Diaper Champ in het assortiment.


3 artikel(en)

per pagina

3 artikel(en)

per pagina

Diaper Champ

De Diaper Champ heeft een uniek systeem waardoor de luiers heel gemakkelijk luchtdicht in de emmer worden opgeslagen.

Je hebt geen dure navulcassettes nodig. Er passen gewone vuilniszakken in, dus je bespaart enorm veel geld ten opzichte van luieremmers met cassette systemen. Bij de aanschaf van een Diaper Champ zit er reeds een rolletje met luierzakken inbegrepen.

Er zijn meerdere reukloze luieremmers op de markt, DiaperChamp is echter de enige met het luchtdichte systeem en daardoor ook de enige luieremmer die vele prijzen in de wacht heeft gesleept!


Hoe werkt de Diaper Champ

 De Diaper Champ luieremmer is erg gebruiksvriendelijk. Je stopt de luier in het open gaat aan de bovenzijde; draait aan de hendel en de luier valt vanzelf in het opvanggedeelte. Past er nits meer bij, dan kun je het bovenste deel van de Diaper Champ openen om de zak eruit te halen. Nieuwe zak erin en weer klaar voor gebruik. Veiligheid staat voorop bij de Diaper Champ! Je kunt de Diaper Champ met 1 hand bedienen waardoor je tijdens het verschonen altijd 1 hand vrij hebt om je baby onder controle te houden.


Modellen Diaper Champ

Het model dat reeds het langste verkrijgbaar is, is het Classic model. Vrijwel geheel wit met wat zilvergrijze accenten. Dit model is in 3 verschillende grootten verkrijgbaar: regular, medium, large. De werking is hetzelfde, alleen passen er steeds wat meer luiers in. De regular en medium versie zijn uitermate geschikt om thuis te gebruiken. Heb je twee kindjes in de luiers, dan is zeker de medium variant aan te raden. Het voordeel van de medium is verder dat deze hoger is en meer aansluit op de hoogte van de commode: scheelt weer bukken. De large versie wordt gebruikt in gelegenheden waar veel kinderen komen, omdat je dan lekker veel luiers erin kwijt kunt. Denk aan Kinderdagverblijven, peuterspeelzalen, zwembaden, pretparken.

De Daiper Champ one is een sinds kort verkrijgbaar in 1 maat. Deze heeft als extra een kinderslot en is door de grootte van de opening ook geschikt voor katoenen luiers. Deze Diaper Champ One is in verschillende kleuren verkrijgbaar.