Foodprocessors en accessoires

Hier staan alle producten die met de Beaba Babycook te maken hebben. Béaba is de uitvinder voor stoomkoken voor baby's.

Wil je de verschillen zien tussen de Babycooks? Check dan deze Babycook verschillen pagina.

Tevens vind je hier de babymoov Nutribaby + met de accessoires die je daarbij kunt gebruiken.

Lees meer

13 artikel(en)

per pagina

13 artikel(en)

per pagina

De Babycook van Béaba is al jaren een ongekend succes in Frankrijk en België en ook in Nederland is hij populair. De Babycook is een  keukenapparaat dat speciaal ontworpen is om te beantwoorden aan de specifieke kenmerken van gezonde babyvoeding. Met de Babycook van Beaba wordt het eten gestoomd; de meest gezonde manier van voedselbereiding. Zo blijven alle vitamines en mineralen optimaal bewaard.

De voordelen:

 • Met dit handige keukenhulpje kun je stomen, mixen, ontdooien en verwarmen.
 • Ideaal voor fruithapje, lunch of warme maaltijd én zo klaar.
 • Je hoeft geen zout, vet of suiker toe te voegen.
 • De smaakvolle gerechten uit de Babycook bevorderen de smaak- en spraakontwikkeling van je baby.
 • Zelf koken met de Babycook is uiteindelijk veel voordeliger dan potjes.
 • De aankoop is binnen 8-9 weken terugverdiend.
 • Eten uit een Babycook smaakt zoals je eigen eten.

 • Hoe werkt een Beaba Babycook?

  Er zijn verschillende modellen Babycooks verkrijgbaar, maar de werkwijze is bij alle apparaten gelijk. Met de maatstreepjes op de doorzichtige kom meet je de juiste hoeveelheid water af. Dit water giet je in de stoomtank. De juiste hoeveelheid water kun je bepalen aan de hand van de genoemde voorbeelden in de handleiding. Het te bereiden voedsel doe je in de kom. Je zet het apparaat aan. De Babycook gaat nu opwarmen en stoom produceren. De stoom komt uit het kleine stoomgaatje in de kom terecht en stoomt zo het eten gaar. Als de stoomcyclus klaar is, klinkt er een geluidje. Als je de Babycookkom nu opent, kun je met de spatel het stoommandje met het voedsel eruit halen. Zit er veel kookvocht in de kom, dan kun je daar wat van weggooien. In het begin bij hele fijne hapjes heb je al het kookvocht wel nodig. Je stopt nu het bereide eten in de doorzichtige kom en doet de deksel weer dicht. Dan druk je op de mixknop. Het beste is om dat pulserend te doen; dat betekent even inhouden en weer loslaten. Zo wordt het eten goed verdeeld en klein gemaakt. Als het fijn genoeg is, kun je het eten eruit halen en kan er gesmuld worden!


  Hoe lang duurt het?

  Als je een grotere maaltijd klaar wilt maken, duurt de stoomcyclus ongeveer 20 minuten. Het pureren slechts enkele seconden. Wil je alleen wat fruit stomen, dan zal het eerder klaar zijn.


  Wat kan de Beaba Babycook nog meer?

  Naast het stomen en pureren van voedsel kun je in de Babycook ook eten opwarmen, potjes opwarmen en ontdooien. Met de Babycook Original Plus kun je zelfs ook nog een fles opwarmen of steriliseren.


  Voordelen Babycook ten opzichte van andere stoomapparaten

  De Beaba Babycook was het eerste stoomapparaat dat verkrijgbaar was. Ondertussen zien wij steeds meer kopieën op de markt komen. Maar om het na te maken, moet je wel een aantal verschillen hebben en dat zie je inderdaad. Stoomvocht wat je niet weg kunt gooien, alvorens te mixen, zodat je altijd hele dunne hapjes krijgt; een kleine kookkom, zodat je niet veel tegelijk klaar kunt maken, geen ontkalksignaal zoals bij de Solo en Duo/Plus versie etc. Wij hebben verschillende apparaten uitgetest en de Babycook beviel qua gebruiksgemak en zeker qua design het beste!