Voedingskussens - Form Fix

Het Form Fix XL kussen is een groot hoefijzer-vormig kussen met zeer kleine korrels erin. De speciale vulling zorgt voor een goede temperatuur- en vochtbalans, waardoor het kussen zeer aangenaam aanvoelt en het lichaam zich ook daadwerkelijk ontspant. In de ronding is het Form Fix kussen elastisch waardoor het goed steun biedt en makkelijk in elke gewenste vorm te gebruiken is.

De hoezen voor het Form Fix XL kussen zijn in heel veel verschillende kleuren leverbaar en hebben een badstof zijde en een effen stof zijde.


13 artikel(en)

per pagina

13 artikel(en)

per pagina

Form Fix XL

Babyandmore verkoopt de XL versie van het Form Fix kusssen, omdat deze qua formaat erg prettig is om mee te slapen, te gebruiken bij rugproblemen en tijdens het voeden van je baby. Je herkent de XL versie aan het elastiek in de binnenronding van het kussen. Door het elastiek is het Form Fix XL kussen gemakkelijk in een andere houding te leggen. De lengte van het kussen is zo'n 185 cm. De met lucht gevulde bolletjes zijn zeer klein. Hierdoor past het kussen zich makkelijker aan de contouren van het lichaam aan dan wanneer de korrel groter is. De speciale vulling zorgt ook voor een goede temperatuur- en vochtbalans waardoor het kussen zeer aangenaam aanvoelt en uw lichaam zich ook daadwerkelijk ontspant. De korrels kraken niet, zoals je nog weleens merkt bij goedkopere kussens.

Form Fix XL Latex

Er is ook een speciale versie van het Form Fix XL kussen dat een speciale hoes heeft van latex. Latex zorgt ervoor dat er geen vocht in het kussen binnen kan dringen en is daarom uitermate geschikt voor ziekenhuizen, verzorgingshuizen en daar waar een kussen langdurig door meerdere personen wordt gebruikt.

Form Fix XL Hoezen

De hoezen van het Form Fix XL kussen die wij verkopen hebben allemaal een badstof en een katoenen zijde. Zo kun je zelf bepalen wat je het prettigste materiaal vindt om bovenop te gebruiken. De hoes van een Form Fix XL kussen heeft ook elastiek in de ronding, zodat deze uitstekend past om het Form Fix XL kussen. De hoezen zijn in veel verschillende kleuren verkrijgbaar.

Form Fix XL Sit Fix

Van het Form Fix XL kussen kan ook een soort van poefje gemaakt worden. Leuk als je kindje wat ouder is en zelfstandig kan zitten! Zo heb je nog langer plezier van je Form Fix kussen. De Sit Fix hoezen zijn in verschillende kleuren leverbaar en voorzien van een badstof bovenzijde.

Verschil met andere voedingskussens

Het Form Fix XL elastiek in de ronding maakt het kussen wel uniek in zijn soort. Andere voedingskussen shebben dat niet. De lengte van het kussen komt wel redelijk overeen met een Doomoo Buddy of een Theraline kussen, maar het Form Fix XL kussen is wel breder. Verder spreken veel mensen de badstof hoezen erg aan, omdat deze goed vochtregulerend zijn.

Babyandmore Form Fix XL aanbiedingen

Het Form Fix XL kussen en de hoes schaf je apart aan. Wil je bij het Form Fix XL kussen nog 2 voedingskussenhoezen of 1 voedingskussenhoes en 1 sit fix erbij bestellen, dan hebben wij daarvoor 2 speciale aanbiedingspakketten gemaakt, waarbij je korting ontvangt. Kies uit de hele lijst de gewenste kleuren voor de hoezen en profiteer!