Babyandmore contactgegevens

Stukje geschiedenis...

Babyandmore is in 2005 begonnen onder de naam Baby & More met het demonstreren en verkopen van babybenodigdheden bij mensen thuis. Al snel was er ook behoefte aan een webshop. Deze webshop bleef maar groeien en is nu een begrip in Nederland. Babyandmore is in 2007 volledig gestopt met thuisparty-activiteiten en richt zich 100% op de webshop. Babyandmore heeft verder geen nevenactiviteiten en kan zich daarom volledig professioneel inzetten. Wij begonnen in 2007 bestellingen te verzenden vanuit een eigen magazijn en in 2011 openden we een showroom in Nieuwkuijk, die alleen op vrijdag en zaterdag open was. 2 jaar later hebben we beide lokaties samengevoegd waardoor alles onder een dak zat. De showroom werd een winkel die zes dagen in de week open was.

In maart 2017 tijd voor een nieuwe focus. We hebben besloten om de winkel te sluiten, magazijn te verhuizen en online verder te gaan als specialist in babyproducten.

 

Helaas geen mail ontvangen na het plaatsen van een bestelling?

Indien je van ons GEEN orderbevestiging per mail hebt ontvangen direct na het plaatsen van een bestelling, kunnen er twee dingen aan de hand zijn. Je hebt een fout e-mailadres opgegeven (stuur ons even een mail) of je gebruikt een gratis dienst zoals Gmail of Hotmail. In dat geval: Plaats ons e-mailadres info@babyandmore.eu in je adresboek. Zo voorkom je dat Gmail of Hotmail ons als spam ziet en komt onze mail aan.

 

Wij zijn als volgt te bereiken:

E-mail: info@babyandmore.eu
Whatsapp: +31 (0)73 689 2171
Magazijn en retouradres: De Beverspijken 7d
  5221EE 's-Hertogenbosch

Overige informatie:

KvK nr: 17183022 te 's-Hertogenbosch
BTW nr: NL8193.87.186.B01
   
Rekeningnummers:  
IBAN (ING Bank): NL85INGB 0004 8021 24
BIC (SWIFT): INGBNL2A
Paypal rekening: info@babyandmore.eu
   

Wil je de beste deals en aanbiedingen ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Geen onzin mailings iedere week, maar serieuze aanbiedingen, tips en hot items.