Kidsleep

Het bedrijf Claessens’Kids heeft verschillende modellen peuter- en kleuterwekkers ontwikkeld. Elke wekker heeft weer net een andere benadering of is voor een ander doel of leeftijd geschikt. Verder zijn er ook speciale horloges met een zandloper erop verkrijgbaar.


Alles is erop gericht om het kind tijdsbesef te geven en zeker voor de allerkleinsten een goed houvast. Want wanneer is het nou tijd om op te staan? Gewoon toch als je je ogen opendoet of moet je misschien toch nog even in bed blijven? De klokken van kidsleep geven het je kind heel duidelijk aan.  


Babyandmore verkoopt het gehele assortiment van Kidsleep.


Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

De verschillende Kidsleep klokken:


Kidsleep Classic:

De Kidsleep Classic is de peuterwekker bij uitstek. Want voor een peuter is het maar wat moeilijk om te weten of het al tijd is om op te staan of dat het gewoon echt nog te vroeg is.... Als het konijntje of koetje ligt te slapen, is het slaaptijd. Als het konijntje gaat wandelen of het koetje dansen, mag je kindje het bed uit.


Kidsleep Moon:

De Kidsleep Moon is een uitgebreidere versie van de Kidsleep Classic. Deze Kidsleep Moon geeft door de 2 standen niet alleen aan of het tijd is om op te staan of nog slaaptijd is, maar door de ondergaande zon en opkomende maan in het kleine display geeft het je kind ook een houvast hoelang het dan ongeveer nog duurt, voordat die wel uit bed mag komen. Verder kun je meerdere wektijden instellen, dus ook bijvoorbeeld voor het middagdutje of een andere tijd in het weekend. Ook als nachtlampje te gebruiken en daardoor al geschikt vanaf de geboorte. Breed inzetbaar voor langere tijd.

 

Kidsleep Klok en wekker

De Kidsleep klok en wekker is in meerdere kleuren leverbaar.

De Kidsleep kok en wekker is een combinatie van de peuterwekker en een 'echte' wekker met verschillende wekgeluidjes.

De analoge wekker werkt hetzelfde als elke andere wekker: je kunt een alarm instellen en 1 van de 3 geluidjes als de wekker afgaat. (Je kunt er ook voor kiezen dat er geen alarm afgaat) Maar wat deze klok zo bijzonder maakt is het stukje dat eraan vast zit met het figuurtje erop. Daarop kan het kind zien of het slaaptijd is of dat tijd is om op te staan. (bovenste of onderste plaatje staat dan aan).  Doordat deze klok en wekker een groot display heeft met de klok is deze versie ideaal voor de wat oudere kinderen die ook leren klokkijken en zo meer tijdsbesef krijgen.


Kidsleep Globetrotter

De Kidsleep reiswekker is een kleinere variant van de Kidsleep Classic, peuterwekker. Handig klein formaat dat op alle vakanties en nachtjes weg zo mee kan. Heeft je kind toch de houvast wanneer het tijd is om op te staan.


Kidsleep KWID horloges

Met dit Kidsleep horloge kun je kinderen meer leren over tijdsbestek. Het zandlopertje geeft aan hoelang de vooraf ingestelde activiteit nog duurt en op het eind gaat er een alarm af. Tijd om te gaan eten, of bijvoorbeeld tijd om met TV kijken te stoppen. Met digitaal display.