Kindermeubels van topkwaliteit bij Babyandmore

Het inrichten van een kinderkamer als ouder kan erg leuk zijn. Helaas valt het soms niet mee om kindermeubels van goede kwaliteit te vinden. Dit wordt al helemaal lastig als het budget beperkt is. Bij Babyandmore bieden we meubilair aan voor de kinderkamer tegen een scherpe prijs. Zo blijft het inrichten van de kinderkamer een leuke klus. Smaken verschillen en daarom proberen wij altijd voldoende keuze te hebben. Wij hebben dan ook erg veel merken met meubilair in verschillende stijlen, vormen en kleuren. Zo krijgt je kind altijd een kamer die bij hem of haar past.

Op onze website vind je alles terug om een complete kamer in elkaar te zetten voor je kind. Zo hebben wij onder andere bedden, kasten en bureaus. Ook vind je bij Babyandmore bekende merken zoals Coming Kids en Bopita terug. Deze merken staan bekend om de uitstekende kwaliteit. Natuurlijk zijn ook deze meubels goed te betalen als je deze op Babyandmore.eu bestelt.

Kindermeubels bestellen zonder problemen

Als je in Nederland woont, dan betaal je bij bestellingen boven de €20 geen verzendkosten. De verzendkosten naar België zijn gratis vanaf €30. Daar zit je met een meubelstuk al snel aan. 1 a 2 dagen van te voren bellen we op om de afspraak definitief te maken. Je weet dus altijd wanneer we komen bezorgen. Ben je niet altijd thuis om de bestelling aan te nemen? Dit is geen probleem, wij kunnen je bestelling (alleen kleine artikelen) ook bij een afhaalpunt bezorgen. Daarnaast proberen wij bij de bestellingen ook een indicatie te geven van een tijdstip van bezorging.

Babyandmore heeft al 12 jaar ervaring met het verkopen van kindermeubels. Als ouders kunnen wij ons goed inleven in andere ouders. Wij vinden een goede klantenservice erg belangrijk. Babyandmore is dan ook op veel verschillende manieren te bereiken. Zo zijn wij te bereiken per e-mail, telefoon, maar ook via Whatsapp of Skype. Bij problemen of vragen over een van onze producten kan je altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder.

Babykamers