Babykamers

Complete babykamers bestellen voor een mooie prijs

Bij Babyandmore hebben we alles in huis voor je baby. Zo hebben we bijvoorbeeld complete babykamers te koop. Hierdoor bespaar je veel tijd op het uitzoeken van meubilair voor de kamer van je baby. De kamers bestaan uit hoge kwaliteit meubilair en hebben een voordelige prijs. Er zijn veel verschillende stijlen te verkrijgen zodat je altijd een kamer hebt naar jouw smaak. De meeste kamers bestaan uit een kast, een commode en een ledikant. Zo heb je gelijk vrijwel alles in huis dat je nodig hebt voor de kamer van je baby.

Lees meer

7 artikel(en)

per pagina

7 artikel(en)

per pagina

Wij hanteren eerlijke prijzen en je zult bij ons dus nooit teveel betalen voor een babykamer. Zo heb je onze 3-delige Bopita Coby babykamer al voor € 1.097, - in huis. Je kunt bij de meeste kamers verschillende materialen en accessoires bijbestellen of wijzigen. Zo kan je bijvoorbeeld bij verschillende kamers kiezen voor een commode met deuren of een commode met laden of een wandrek bij de meeste kamers. Bij elke wijziging staat aangegeven wat dit voor de prijs zal betekenen.
 

De voordelen van onze babykamers

De website Babyandmore is gemaakt voor en door ouders. Wij weten dus wat een ouder zoekt in de kamer van een kind. Hierdoor hebben wij alleen erg geschikte babykamers te koop. De kamers die wij aanbieden worden geleverd zonder verzendkosten. We trachten altijd de kamers zo snel mogelijk te leveren. Inmiddels hebben wij al meer dan 12 jaar ervaring met de verkoop van vergelijkbare artikelen. Wij bieden alleen kamers van hoge kwaliteit aan en dit tegen een erg scherpe prijs. Niet voor niets hebben wij veel ouders als tevreden klanten. Wij hopen dat ook jij een mooie kamer vindt op onze website. babykamers