Bedden

Wij kunnen losse bedden van heel veel verschillende merken zoals Bopita, Coming Kids, Leander en Stapelgoed leveren. Babyandmore verkoopt bedden in allerlei maten van ledikant voor een pasgeborene tot een twijfelaar voor een tiener. Met de filters aan de linkerzijde kun je de zoekresultaten aanpassen aan de gewenste maat of type bed wat je zoekt. Staat er als levertijd bij een bed 'op bestelling' dan kun je het beste even mailen om de exacte levertijd te weten. Deze kan namelijk per dag weer anders zijn. Indien voorradig bij de fabrikant is levering in 1-2 weken mogelijk. Uiteraard kun je ons ook per email laten weten als je het bed later wilt ontvangen. Alle bedden die wij hebben uitgekozen zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit.

Lees meer

Artikelen 1 tot 28 van 122 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 28 van 122 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Welk bed voor welke leeftijd?

wieg: Geschikt vanaf geboorte totdat het kindje zich gaat omdraaien. Afhankelijk van de diepte van de wieg en de ontwikkeling van je kindje zal dat bij ongeveer 3-4 maanden zijn.

ledikant:Geschikt vanaf geboorte. Als je kindje zich optrekt aan het ledikantje of aangeeft er echt uit te willen, is het tijd voor een groter bed. Dat is per kind heel verschillend. Soms gaat het ledikant al eerder door naar een volgend kindje waardoor een kind van 1,5 al naar een groter bed gaat. Ook hoorden wij van ouders bij een rustig kindje die er tot aan 3 jaar in lag.

peuterbed: Geschikt vanaf ongeveer 2 jaar. Het is een tussenvorm tussen een ledikant en een 1-persoonsbed in. Vaak heeft een peuterbed nog uitvalbescherming, zodat het ook voor jongere kinderen geschikt is. Ook hier is het voor iedereen weer verschillend hoe lang je met een peuterbed doet. Qua lengte kan het makkelijk tot aan 5-6 jaar, maar meestal willen kinderen rond die tijd al een echt 'grote mensenbed' hebben.

1-persoonsbed: Geschikt vanaf ongeveer 3 jaar. Maar ook hier geldt dat deze bedden soms al voor jongere kinderen worden gebruikt. In ieder geval gaan deze bedden qua formaat mee totdat ze het huis uit gaan!

Bestellen bed

Als je een bestelling plaats voor een bed en een betaalwijze hebt gekozen, ontvang je van ons een emailbevestiging. Wij geven de bestelling dan door aan de fabrikant. Normaliter ontvangen wij van de fabrikant binnen 1-2 werkdagen een schriftelijke bevestiging en zullen wij je via een statusmail een update sturen.
In de update staat de verwachte levertijd. De meubelen laten wij door een speciaal transportbedrijf bij je bezorgen. Zij nemen 1-2 dagen voor levering telefonisch contact met je op om je een indicatie van de bezorgtijd te geven, zodat je niet de gehele dag thuis hoeft te blijven.

Dag van bezorging

Het bed wordt in losse, tilbare dozen geleverd tot de eerste drempel van het opgegeven adres. Er zit een duidelijke handleiding met foto’s bij om de meubelen zelf in elkaar te kunnen zetten. Meestal volstaat een schroevendraaier en hamer als gereedschap.
En dan… kan het klussen en het inrichten van de kamer beginnen!