Bopita Bedbanken


Bopita heeft verschillende typen bedbanken in de collectie: met sierlijke omlijsting, strakke achterrug of juist een halfronde rug of een bedbank die later weer om te bouwen is tot een gewoon 1-peroonsbed. De Bopita bedbanken zijn allemaal van zeer goede kwaliteit!

 

Lees meer


9 artikel(en)

per pagina

9 artikel(en)

per pagina

Bopita is een Nederlands merk dat meubelen voor baby’s, peuters en tieners ontwikkelt.

Bopita heeft veiligheid hoog in het vaandel staan en produceert hoogwaardige kwaliteitsmeubelen. Stevige meubelen die geschikt zijn om heel lang mee te gaan. Bopita meubelen worden gemaakt volgens de NEN-normen en hebben lakken op waterbasis, veilige sluitingen en ladegeleiders . Wel zo veilig!

Bopita Mix & Match bedbank peutermaat 70x150

Voor de stoere jongens en meiden die graag ook al een bedbank willen hebben, is er een peuterversie beschikbaar in de maat 70x150cm. Dezelfde uitstraling als het bed in de maat 90x200cm, maar dan wat kleiner. Voor onder de peuterversie van de bedbank is ook een extra slaap/speelgoedlade leverbaar.

Bopita Belle Bedbank en bedbank Romantic

Bopita heeft 2 romantische series ontworpen die echt geschikt zijn voor mesjes meisjes. Met sierlijke omlijsting en sierlijke pootjes geven deze bedden, mede ook door het dik gebruikte MDF een zeer mooie uitstraling. Degelijke kwaliteit. Voor beide bedden zijn los een bedlade bij te bestellen. Deze bedlade is geschikt als slaaplade of grote opberglade. Deze Bopita bedbank Romantic en de Bopita bedbank Belle worden geleverd inclusief lattenbodem.

Bopita Lynn bedbank

De Bopita bedbank Lynn heeft een Scandinavische uitstraling met beuken houten pootjes onder een strak MDF houten bedbank. Van de serie Lynn is verder een complete baby- en tienerlijn beschikbaar, zodat je er ook een kast, bureau of nachtkastje bij kunt combineren.

Bopita Combiflex bedbanken

De Bopita Combiflex bedbanken bestaan uit een basisbed met daarop een extra zijdeel, zodat er een bedbank ontstaat. Je kunt hierbij kiezen voor een halfronde achterzijde of een rechte achterzijde. Wil je de bedbank later opbouwen, dan kan dat in deze Bopita Combiflex serie. Je kan er een half- of hoogslaper van maken of een meer standaard 1-persoonsbed.

Bopita Basic Wood Bedbank

De Basic Wood bedbank is een grenen Houten/MDF bedbank afgewerkt in whitewash. Hierdoor zijn de houtpanelen nog goed zichtbaar en dat zorgt voor een robuuste uitstraling. Bij deze bedbanken zijn verschillende bedladen beschikbaar: 2 grote bed/slaapladen en 3 kleinere laden die als opbergladen gebruikt kunnen worden. De bedladen zijn er in whitewash en met gekleurde panelen.

Deze Bopita Basic Wood serie is een uitgebreide serie met grote kast, bureau etc, waarin de gekleurde panelen weer terugkomen.

Bopita Charlotte Bedbank en Narbonne bedbank 

De Bopita serie Charlotte en de Bopita serie Narbonne zijn klassieke series, waarbij ook de bedbanken niet ontbreken. Grote, dikke panelen voor een zeer kwalitatieve bedbank. Bij de Bopita Charlotte een sierlijke belijning en bij de Narbonne zie je een soort van panelen/latjes verticaal lopen. Beide bedden zijn gemaakt van MDF en wit gespoten. Deze series zijn verder uit te breiden met bureau, nachtkastje en verschillende kasten.

Bopita Mix & Match bedbanken

Bopita Mix & Match bedbanken Stan (met rechte rug) en Boris (halfronde rug) zijn toppers in de Bopita collectie. Zeer degelijke bedden in wit MDF, waardoor combineren met andere meubels of andere kleuren heel goed mogelijk is. Wisseling van dekbedovertrek geeft zo’n bed al een totaal andere uistraling,w aardoor het heel wat jaren mee kan. Onder beide bedden passen 2 kleine laden of 1 grote opberg/slaaplade. Deze zijn los bij te bestellen.