Bopita Bedden


Bopita is een Nederlands merk dat meubelen voor baby’s, peuters en tieners ontwikkelt.

Bopita heeft veiligheid hoog in het vaandel staan en produceert hoogwaardige kwaliteitsmeubelen. Stevige meubelen die geschikt zijn om heel lang mee te gaan. Bopita meubelen worden gemaakt volgens de NEN-normen en hebben lakken op waterbasis, veilige sluitingen en ladegeleiders . Wel zo veilig!

Het handige van de Bopita meubelen is dat je bij heel veel series ‘door kunt bouwen’. Je koopt eerst een babykamer en later accessoires en bijvoorbeeld een 1-persoonsbed uit dezelfde serie om er een grote meiden- of jongenskamer van te maken.

In deze categorie vind je alle maten bedden die wij van Bopita kunnen leveren van ledikant in de maat 60x120 tot een bed uit de Mix & Match XL serie in de maat 200 x 220cm.

 

Lees meer


4 artikel(en)

per pagina

4 artikel(en)

per pagina

Bopita ledikantjes

Bopita heeft een heleboel verschillende soorten ledikantjes ontwikkeld in verschillende stijlen. Het lijkt soms dat er niet zoveel verschil tussen ledikanten zit, maar als je op de details let is dat wel degelijk zo. Een ledikant heeft altijd de matrasmaat 60x120cm en de bedbodem is verstelbaar, zodat je het eerst hoog kunt gebruiken en later, als het kindje gaat draaien, lager kunt zetten. Er zij heel veel witte ledikantjes, omdat daar nu eenmaal de meeste vraag naar is. 90% van deze ledikanten is mat gespoten, soms zijn er ook hoogglans series verkrijgbaar. Een ledikantje van Bopita is over het gemaakt van grenen hout en dan heeft het vaak een whitewash afwerking of een andere kleur afwerking die het hout nog goed laat zien of het ledikant is gemaakt van MDF en dan strak gespoten. Behalve de houtsoort is er ook verschil mogelijk in de combinatie van de gebruikte materialen. Bijvoorbeeld wit MDF gecombineerd met blank hout of een andere kleur hout.  Ook het ‘patroon’ dat gebruikt wordt op de ledikantjes kan een verschil maken. Soms helemaal strak met  mooie strakke pootjes en soms met een sierstrook bovenop waardoor het een heel sierlijk ledikantje wordt. Dus op het eerste gezicht lijkt er misschien niet zoveel verschil in de ledikantjes, maar dat is er zeker.

Bopita Cot Bedden

De Cot bedden zijn bedjes in de maat 70x140 die je eerst gebruikt als ledikant en daarna, door het hoofd-en voeteneind om te draaien en de eerder al bijgeleverde zijpanelen maak je er een junior bedje van. Het voordeel is dat je in 1 aankoop 2 bedden koopt en je maar 1 matras daarvoor nodig hebt., Een soort van doorgroei ledikant dus.

Bopita Peuterbedden

Bopita heeft ook een aantal peuterbedden in de collectie om de overgang van ledikant naar grote mensenbed te verkleinen. De matrasmaat van deze peuterbedden is 70x150cm.

Bopita 1-persoonsbedden

De 1-persoons bedden van Bopita hebben de matrasmaat 90x200 (uitgezonderd de XL series daarbij is ook te kiezen voor de lengte 220cm) en heten dan wel tienerbedden, maar worden vaak al vanaf een jaartje of 2-3 aangekocht. (Bij gebruik van een peuterbed zal dit een paar jaar later zijn) de Bopita bedden zijn zo stevig en kwalitatief goed dat je met de aanschaf van zo'n bed jaren kunt doen. Sterker nog, koop je een bed met veel opbergruimte eronder dan kan het gewoon nog mee naar de studentenkamer, al klinkt dat voor de meesten nog wel heel ver weg!