Bopita Halfhoogslapers


Bopita heeft verschillende kwalitatief goede halfhoogslapers in het assortiment. Zeer stevig en gemaakt van MDF. Er zij typen die een vaste maat hebben en in de Combiflex serie zijn halfhoogslapers die je op een later tijdstip om kunt bouwen tot laag bed of bijvoorbeeld een hoogslaper. Een Bopita halfhoogslaper creëert op een beperkte ruimte een slaapplek en een speelplek.

 

Lees meer


5 artikel(en)

per pagina

5 artikel(en)

per pagina

Bopita

Het merk Bopita is één van de meest bekende fabrikanten op het gebied van baby- en kindermeubelen. Ooit begonnen met het ontwerp van een box en nu uitgegroeid naar leverancier van box, ledikant tot complete tienerkamer of studentenkamer.

Bopita heeft veiligheid hoog in het vaandel staan en produceert hoogwaardige kwaliteitsmeubelen. Stevige meubelen die geschikt zijn om heel lang mee te gaan. Bopita meubelen worden gemaakt volgens de NEN-normen en hebben lakken op waterbasis, veilige sluitingen en ladegeleiders. Wel zo veilig!

Bopita Mix & Match halfhoogslaper

De Bopita Mix & match halfhoogslaper is in 2 kleuren leverbaar en is een zeer stabiel bed. Het bed heeft een vaste trap die aan de link voorzijde of aan de rechter voorzijde gemonteerd kan worden. De rolbodem is standaard bij de halfhoogslaper inbegrepen. De halfhoogslaper biedt onder het bed lekker veel speelruimte. Heerlijk om een tent te bouwen. Speeltafeltje onder te zetten of lekker te chillen.

Bopita Combiflex halfhoogslaper

De Bopita Combiflex halfhoogslaper is een ombouwbed en verkrijgbaar in 2 kleuren. Je kan dus eerst beginnen met een laag bed en later ombouwen naar een halfhoogslaper of juist andersom. De Bopita Combiflex halfhoogslaper is verkrijgbaar met een rechte trap en met een schuine trap. Veel kinderen vinden een schuine trap net wat makkelijker klimmen, maar let wel op dat je dan in de breedte wel meer ruimte nodig hebt om het bed te kunnen plaatsen. De rolbodem is standaard bij de Combiflex halfhoogslaper inbegrepen.

Bopita Nordic halfhoogslaper

De Bopita Nordic halfhoogslaper is vergelijkbaar met de Bopita Mix & match halfhoogslaper, alleen heeft deze verticale spijlen aan de bovenrand, waar de Mix & Match versie een horizontale plank heet. Kwalitatief zijn de halfhoogslapers identiek. Ook bij de Bopita Nordic halfhoogslaper is de rolbodem inbegrepen.

Bopita Belle halfhoogslaper

De Bopita Belle halfhoogslaper is voor echte meiden, met prachtige ornamenten aan de bovenzijde van het hoofd- en voeteneind. De Bopita Belle serie is zeer uitgebreid, zodat je ook andere leuke Belle artikelen erbij kunt bestellen, zoals kaptafel, bureau en verschillende soorten kledingkasten.

Bopita Boomhut op halfhoogslaper

Wil je echt iets bijzonders maken van de halfhoogslaper, dan is er voor de echte avonturiers ook een boomhut bovenstel op de halfhoogslaper te plaatsen. Deze past op de Mix & Match halfhoogslapers en op de Combiflex halfhoogslapers.

Bijpassende Bopita kastjes bij de halfhoogslapers

Bopita heeft speciaal kasten ontworpen die precies onder de halfhoogslaper passen. Ze hebben dan meestal dezelfde breedte als de breedte van het bed, waardoor ze op het korte deel passen en je dus nog voldoende speelruimte verder onder het bed overhoudt. De kastjes hebben wieltjes, zodat je ze ook gemakkelijk op een andere plaats neerzet. Er zijn kastjes met deuren en kasten met open vakken waar je dan weer gekleurde bakken in kunt plaatsen.

Al met al zijn er heel wat mogelijkheden met een Bopita halfhoogslaper die ook heel wat jaren mee kan. Soms horen wij weleens dat mensen het zonde vinden een halfhoogslaper aan te schaffen, omdat ze er snel ‘uitgroeien’. Echter, vergeet niet dat veel kinderen op de grond spelen en dus niet rechtop onder hun bed hoeven te kunnen staan. Op een zitzak chillen als ze ouder zijn, gaat heel goed onder een halfhoogslaper (en we spreken uit ervaring….)