Bopita Hoogslapers


Bopita heeft verschillende kwalitatief goede hoogslapers in het assortiment. Zeer stevig en gemaakt van MDF. Er zij typen die een vaste maat hebben en in de Combiflex serie zijn hoogslapers die je op een later tijdstip om kunt bouwen tot laag bed of bijvoorbeeld een halfhoogslaper. Een Bopita hoogslaper creëert op een beperkte ruimte een slaapplek en een speelplek of werkplek.

 

Lees meer


9 artikel(en)

per pagina

9 artikel(en)

per pagina

Bopita

Het merk Bopita is één van de meest bekende fabrikanten op het gebied van baby- en kindermeubelen. Ooit begonnen met het ontwerp van een box en nu uitgegroeid naar leverancier van box, ledikant tot complete tienerkamer of studentenkamer.

Bopita heeft veiligheid hoog in het vaandel staan en produceert hoogwaardige kwaliteitsmeubelen. Stevige meubelen die geschikt zijn om heel lang mee te gaan. Bopita meubelen worden gemaakt volgens de NEN-normen en hebben lakken op waterbasis, veilige sluitingen en ladegeleiders. Wel zo veilig!

Bopita Mix & Match hoogslaper

De Bopita Mix & match hoogslaper is in 2 kleuren leverbaar en is een zeer stabiel bed. Het bed heeft een vaste trap die aan de link voorzijde of aan de rechter voorzijde gemonteerd kan worden. De rolbodem is standaard bij de hoogslaper inbegrepen. De hoogslaper biedt onder het bed lekker veel speelruimte. Heerlijk om een tent te bouwen. Speeltafeltje onder te zetten of lekker te chillen. Er zijn ook in de Mix & Match serie bureaus te verkrijgen die je half onder het bed kwijt kunt.

Bopita Combiflex hoogslaper

De Bopita Combiflex hoogslaper is een ombouwbed en verkrijgbaar in 2 kleuren. Je kan dus eerst beginnen met een laag bed en later ombouwen naar een hoogslaper of juist andersom. De Bopita Combiflex hoogslaper is verkrijgbaar met een rechte trap en met een schuine trap. Veel kinderen vinden een schuine trap net wat makkelijker klimmen, maar let wel op dat je dan in de breedte wel meer ruimte nodig hebt om het bed te kunnen plaatsen. Tevens is er een XL versie leverbaar die nog net wat hoger is, waardoor er een werkblad als bureau kan worden geplaats onder het bed. Dat betekent een bureau van 90x200cm! De rolbodem is standaard bij de Combiflex hoogslapers inbegrepen.

Bopita Nordic hoogslaper

De Bopita Nordic hoogslaper is vergelijkbaar met de Bopita Mix & match hoogslaper, alleen heeft deze verticale spijlen aan de bovenrand, waar de Mix & Match versie een horizontale plank heet. Kwalitatief zijn de hoogslapers identiek. Ook hierbij weer keuze in de ‘gewone’ hoogslaper en de XL versie. Ook bij de Bopita Nordic hoogslaper is de rolbodem inbegrepen.

Bopita Belle hoogslaper

De Bopita Belle hoogslaper is voor echte meiden, met prachtige ornamenten aan de bovenzijde van het hoofd- en voeteneind. Ook hierbij weer keuze in de ‘gewone’ hoogslaper en de XL versie. De Bopita Belle serie is zeer uitgebreid, zodat je ook andere leuke Belle artikelen erbij kunt bestellen, zoals kaptafel, bureau en verschillende soorten kledingkasten.

Bijpassende Bopita kastjes bij de hoogslapers

Bopita heeft speciaal kasten ontworpen die precies onder de hoogslaper passen. Ze hebben dan meestal dezelfde breedte als de breedte van het bed, waardoor ze op het korte deel passen en je dus nog voldoende speelruimte verder onder het bed overhoudt. De kastjes hebben wieltjes, zodat je ze ook gemakkelijk op een andere plaats neerzet. Er zijn kastjes met deuren en kasten met open vakken waar je dan weer gekleurde bakken in kunt plaatsen.

Al met al zijn er heel wat mogelijkheden met een Bopita hoogslaper die ook heel wat jaren mee kan!