Bopita Stapelbed


Bopita heeft verschillende kwalitatief goede stapelbedden in het assortiment. Zeer stevig en gemaakt van MDF. Er zij typen die een vaste maat hebben en in de Combiflex serie zijn stapelbedden die je op een later tijdstip om kunt bouwen tot 2 lage bedden of met extra poten erbij tot 2 halfhoogslapers of hoogslapers. Een Bopita stapelbed creëert op een beperkte ruimte 2 slaapplekken.

 

Lees meer


5 artikel(en)

per pagina

5 artikel(en)

per pagina

Bopita

Het merk Bopita is één van de meest bekende fabrikanten op het gebied van baby- en kindermeubelen. Ooit begonnen met het ontwerp van een box en nu uitgegroeid naar leverancier van box, ledikant tot complete tienerkamer of studentenkamer.

Bopita heeft veiligheid hoog in het vaandel staan en produceert hoogwaardige kwaliteitsmeubelen. Stevige meubelen die geschikt zijn om heel lang mee te gaan. Bopita meubelen worden gemaakt volgens de NEN-normen en hebben lakken op waterbasis, veilige sluitingen en ladegeleiders. Wel zo veilig!

Bopita Mix & Match stapelbed

Het Bopita Mix & Match stapelbed is in 2 kleuren leverbaar en is een zeer stabiel bed. Het bed heeft een vaste trap die aan de link voorzijde of aan de rechter voorzijde gemonteerd kan worden. De rolbodem is standaard bij het stapelbed inbegrepen. Het stapelbed biedt 2 volwaardige slaapplekken van 90x 200cm.

Bopita Combiflex stapelbed

Het Bopita Combiflex stapelbed is een ombouwbed en verkrijgbaar in 2 kleuren. Heb je nu beperkte ruimte om 2 kinderen te laten slapen, maar wellicht wil je het in de toekomst toch anders? Dat kan met het Combiflex systeem. Je begint met een stapelbed en kunt er in de toekomst 2 losse 1-peroonsbedden van maken. Of je koopt dan een extra potenset bij en maakt van 1 van de bedden een halfhoogslaper, hoogslaper of bedbank. Net wat je wilt. Het Bopita Combiflex stapelbed is verkrijgbaar met een rechte trap en met een schuine trap. Veel kinderen vinden een schuine trap net wat makkelijker klimmen, maar let wel op dat je dan in de breedte wel meer ruimte nodig hebt om het bed te kunnen plaatsen. De rolbodem is standaard bij de Combiflex stapelbedden inbegrepen.

Bopita Nordic stapelbed

Het Bopita Nordic stapelbed is vergelijkbaar met de Bopita Mix & match stapelbed, alleen heeft deze verticale spijlen aan de bovenrand, waar de Mix & Match versie een horizontale plank heet. Kwalitatief zijn de stapelbedden identiek. Ook bij de Bopita Nordic stapelbed is de rolbodem inbegrepen.

Bopita Belle stapelbed

Het Bopita Belle stapelbed is voor echte meiden, met prachtige ornamenten aan de bovenzijde van het hoofd- en voeteneind. Het Bopita Belle stapelbed komt uit de serie Belle bedsysteem en is ook om te bouwen tot 2 losse bedden. Of met aanschaf van extra poten etc tot 2 halfhoogslapers, bedbanken, net at je er daarna van wilt make. Zeer flexibel dus! De Bopita Belle serie is zeer uitgebreid, zodat je ook andere leuke Belle artikelen erbij kunt bestellen, zoals kaptafel, bureau en verschillende soorten kledingkasten.

Bijpassende Bopita kasten

Bij de Bopita Mix & match serie en bij de Bopita Comflex stapelbedden kun je allerlei kasten zoals kledingkasten, boekkasten, bureaus etc etc bij kiezen die qua model en kleur goed aansluiten. Deze artikelen zijn allemaal terug te vinden in de categorie Mix & Match.