Bopita Babyflex

Bopita Babyflex

Bopita Babyflex is een serie waarbij je veel keuzes hebt in soorten bedjes, maar ook in de kleuren fronten van de commodes en kasten. Zo kun je zelf je ideale, ‘zelf ontworpen’ babykamer samenstellen en dat voor een zeer gunstige prijs.

Lees meer

15 artikel(en)

per pagina

15 artikel(en)

per pagina

Bopita Babyflex bedjes

In de Babyflex serie zijn verschillende ledikanten verkrijgbaar. Een wit ledikant, maar de ledikantjes zijn ook  in verschillende kleuren leverbaar. Of wat je dacht je van een ledikant dat is om te bouwen. Of door 1 zijde van de spijlen weg te halen, zodat je kindje langer plezier heeft van het ledikant, oftewel als cot bed met de maat 70x140cm, zodat je helemaal lang plezier hebt van het ledikant óf de typen bedden die om te bouwen zijn tot 1-persoonsbed: naar 160cm of 200cm lengte. Je begint da met een ledikant, verwijdert als dat nodig is de spijlen en zet de reeds bijgeleverde zijkanten van het nieuwe bed weer tussen het hoofd- en voeteneind. De cotbedden van 70x140 zijn ook in meerdere kleuren leverbaar. Een aantal bedden kun je ook uitbreiden met een lade onder het bed voor nog meer opbergruimte. Handig als het in een kleine kamer moet komen te staan.

Bopita Babyflex Commodes

Ook in commodes zijn er vele mogelijkheden. Bij Babyflex is er zeer goed rekening gehouden met de wat kleinere kamers door ook smallere artikelen aan te bieden. Naast de meer standaard commodes met 3 laden of 2 deurtjes en laden (wel weer te voorzien van gekleurde fronten) zijn er ook commodes met opbergbaken of open planken. Dat geeft weer een ruimtelijker effect. Als accessoires aan de commode kun je kiezen voor een bakje (Ideaal voor badschuim, luiers etc) of een rekje waar je de kleding of handdoeken op kunt drogen.

Bopita Babyflex Kasten

In de babyflex serie zijn 2 soorten kasten verkrijgbaar: 1 smalle kast en 1 bredere kast. Ook hierin kun je dus precies kiezen wat past op de kamer. Je kunt de kasten nog verder uitbreiden met een boekenrek, displayrek, krijtbord of kapstok die aan de zijkanten gehangen kunnen worden. Doordat je deze artikelen direct aan de kast bevestigd, kost ook dit weer minder ruimte in de kamer dan losstaand.

Bopita Babyflex kwaliteit

Alle Babyflex artikelen zijn gemaakt van MDF en gespoten met veilige lak. De artikelen zijn van uitstekende, voor Bopita kenmerkende kwaliteit.

Bopita

Het merk Bopita is één van de meest bekende fabrikanten op het gebied van baby- en kindermeubelen. Ooit begonnen met het ontwerp van een box en nu uitgegroeid naar leverancier van box, ledikant tot complete tienerkamer of studentenkamer.

Bopita heeft veiligheid hoog in het vaandel staan en produceert hoogwaardige kwaliteitsmeubelen. Stevige meubelen die geschikt zijn om heel lang mee te gaan. Bopita meubelen worden gemaakt volgens de NEN-normen en hebben lakken op waterbasis, veilige sluitingen en ladegeleiders . Wel zo veilig!

Het handige van de Bopita meubelen is dat je bij heel veel series ‘door kunt bouwen’. Je koopt eerst een babykamer en later accessoires en bijvoorbeeld een 1-persoonsbed uit dezelfde serie om er een grote meiden- of jongenskamer van te maken.

De Bopita meubelen worden in handzame dozen door een transportbedrijf bezorgd. De meubelen zijn voorzien van een duidelijke handleiding hoe het in elkaar gezet moet worden.

Bopita kopen bij Babyandmore

Babyandmore kan het gehele assortiment van Bopita leveren. Indien voorradig bedraagt de levertijd 1- 2 weken. Ben je benieuwd naar de levertijd van een specifieke kamer of product, mail, bel of chat met ons.