Bopita Basic Wood

De Bopita Basic Wood serie is een uitgebreide serie grenen houten meubelen met accessoires in natuurtinten. Er is een gehele lijn babymeubelen als ook een uitgebreide tienerserie. Tevens is er de Babyflex Basic Wood serie waarbij je zelf verschillende natuurtinten in de meubelen bij elkaar kunt uitzoeken. Ontzettend veel keus dus. Bij Babyandmore ook snel in huis!

Lees meer

28 artikel(en)

per pagina

28 artikel(en)

per pagina

Bopita Basic Wood Babykamer

De Bopita Basic wood babykamer heeft als basis white wash grenen houten meubelen. Je ziet echt de panelen die gebuikt zijn in de meubelen terug. Ook kun je de houtnerf, noesten etc een beetje zien. Je ziet dus dat het echt een houten kamer is. Voor de stevigheid en om extra werking van de meubelen te voorkomen zijn sommige delen uitgevoerd in MDF. De bijbehorende kast is meteen een lekker groot XL formaat, zodat deze ook door kan groeien naar de grotere kinderkamer. Dan is het eigenlijk een kwestie van het bed wijzigen, commode heet dan ineens ladenkast en je hebt een complete tienerkamer.  De gewone collectie babymeubelen bestaat uit een white wash ledikant, kast met 2 bakken onderin waarvan je de kleur zelf kunt bepalen: white wash, natural wash, stone wash, blue wash, gravel wash, brown wash en grey wash.

Bopita Basic Wood Tienerkamer

Als je kind toe is aan een groter bed, ga je kijken naar een tienerkamer. De naam doet vermoeden dat je kind al een stuk ouder is dan in werkelijk het geval is. Meestal verhuist een kind bij een leeftijd van 2-3 jaar ( en afhankelijk of er nog broertje of zusje na komt die in het ledikantje moet slapen) naar een groter bed. In de Bopita Basic Wood serie zijn daarvoor verschillende mogelijkheden: een bed met aan beide zijden standaard een uitvalbeveiliger meegeleverd. Deze kunnen er in een later stadium ook afgelaten worden, een compact bed: een bed met grote opbergladen onder het bed. Heel veel ruimte voor bijvoorbeeld speelgoed. Klaar met spelen, dan alles weer inde bakken, onder het bed rijden en alles is weer netjes. Daarnaast is er een bedbank verkrijgbaar. Deze bedbank is uit te breiden met een white wash bedlade of bedlade met 4 verschillende natural wash kleuren of met 2 kleine laden echt om dingen in op te ruimen. De kleine laden zijn in 2 versies verkrijgbaar, zodat je 2x dezelfde kleurcombinaties kunt kiezen of 2 verschillende kleurcombinaties, zodat de voorzijde eruit ziet als de grote bedlade. In de grote bedlade past en bedlade matras, zodat de lade echt als logeeroptie gebruikt kan worden.

Bopita Babyflex Basic Wood babyserie

Sinds kort is er naast de gewone babykamer serie een nog uitgebreidere babyflex serie. Hierbij heb je naast het white wash ledikant ook keuze uit de naturel tinten ledikanten. Verder zijn er combibedjes verkrijgbaar die je kunt ombouwen, Bijvoorbeeld door 1 spijlendeel eruit te halen, zodat het een soort peuterbedje wordt of een ledikant dat je om kunt bouwen naar een 90x160 of een 90x200cm bed. Als je zo’n combibed aanschaft, zitten alle onderdelen voor het ombouwen reeds bijgeleverd en ben je met 1 aanschaf direct klaar. Kies je voor een ombouwbed naar een grotere maat, dan zul je in de toekomst wel een groter matras moeten kopen. Tevens zijn er nu ook kleinere commodes en een kast verkrijgbaar die ook direct naast het combiledikant geplaatst kunnen worden en leuke accessoires in dezelfde naturel tinten zoals kapstok, boekenrek en boom.Deze babyflex serie van van dezelfde materialen gemaakt als de ‘gewone’ Basic Wood serie, zodat het erg leuk is om van alles met elkaar te combineren en er zo helemaal je eigen baby- of tienerkamer van te maken.

De Bopita meubelen worden in handzame dozen door een transportbedrijf bezorgd. De meubelen zijn voorzien van een duidelijke handleiding hoe het in elkaar gezet moet worden.

Bopita kopen bij Babyandmore

Babyandmore kan het gehele assortiment van Bopita leveren. Indien voorradig bedraagt de levertijd 1- 2 weken. Ben je benieuwd naar de levertijd van een specifieke kamer of product, mail, bel of chat met ons.