Bopita Belle

De Bopita Belle serie is een echte meidenserie op en top. Met mooie sierlijke pootjes en sierrandjes bovenop de bedden geeft het een speciale uitstraling en zijn de meubelen een blikvanger in de meidenkamer. Verschillende artikelen zoals de bedden zijn in meerdere kleuren leverbaar.

Gemaakt van MDF met lak op waterbasis. Van Bopita Belle zijn een baby- en tienerserie verkrijgbaar.

Lees meer

19 artikel(en)

per pagina

19 artikel(en)

per pagina

Bopita Belle babykamer

Voor de babykamer zijn er in de Belle serie heel wat verschillende meubels verkrijgbaar. De hoofdkleur is wit, maar sommige meubelen zijn  ook in roze en soms mint of pure grey verkrijgbaar. Er is een schattige schommelwiegje in meerdere kleuren en een ledikant in het wit verkrijgbaar. Er is een commode met 3 laden leverbaar met bijpassend wandrek en een grote kledingkast. Deze is als 2-deurs kast en in 3-deurs kast verkrijgbaar. Dat zijn lekker grote kasten waar extra veel inpast. Het handige is dat als je kind toe is aan een grotere kamer je een ander bed koopt en je hebt een volledige tienerkamer. Commode heet dan ineens ladekast en de kledingkast is groot genoeg voor alle kleding, ook als ze groter zijn.

Bopita Belle peuterbedden

Bopita heeft in de Belle serie ook 2 verschillende grotere bedden. Het cotbed met de maat 70x140 kun je, als je kind daaraan toe is, ombouwen tot een peuterbed met dezelfde matrasmaat. De ombouwdelen zitten reeds bij de aanschaf van het cotbed inbegrepen. Je begint dit bed dus als ledikant en bouwt het later om. Verder is het echte peuterbed van 70x150cm verkrijgbaar in 2 kleuren: wit en roze.

Bopita Belle tienerkamer

Als je kind toe is aan een groter bed, ga je kijken naar een tienerkamer, de naam doet vermoeden dat je kind al een stuk ouder is dan in werkelijk het geval is. Meestal verhuist een kind bij een leeftijd van 2-3 jaar ( en afhankelijk of er nog broertje of zusje na komt die in het ledikantje moet slapen) naar een groter bed. In de Belle serie heb je voor het tienerbed (90x200cm) keuze uit meerdere kleuren. Er is ook een prachtige bedbank in de Belle serie verkrijgbaar. Er is zelfs een twijfelaar (120x200cm) in deze serie verkrijgbaar! Naast de 1-persoonsbedden zijn er extra meubelen te krijgen als een boekenkast, ladekast, bureau, nachtkastje, kaptafel en grote spiegel. Onder het tienerbed en de bedbank is nog plaats voor een bedlade. Gemakkelijk om veel speelgoed op te ruimen, maar ook te gebruiken als slaaplade. De lade loopt op wieltjes en is zeer stevig. Een lade onder het grote bed maakt het qua uiterlijk wel helemaal af.

Bopita Belle bedsysteem

Het Bopita Belle bedsysteem geeft nog meer mogelijkheden voor de tienerkamer. Het is een ombouwsysteem waarbij de basis is een basisbed waarbij je potensets kunt kopen om er een compactbed, halfhoogslaper of hoogslaper van te maken. Zelfs een hoogslaper XL behoort tot de mogelijkheden. Deze gehele serie is in het wit verkrijgbaar. We hebben deze bedden als compleet bed op de site gezet, zodat je direct de totaalprijs van het bed kunt zien. Bij dit bedsyteem combineren uitstekend de andere artikelen uit de Bopita Belle serie.

Bopita Belle kopen

Babyandmore biedt het gehele assortiment Bopita Belle meubels aan. Indien voorradig bij de fabrikant is levering in 1-2 weken mogelijk. De artikelen worden in Nederland en België gratis, op afspraak, thuisbezorgd. Bekijk dus snel welk meubel je wilt bestellen.