Bopita Camille

De Bopita Camille baby- en tienerkamer serie is gemaakt van MDF, wit gespoten en de meubelen zijn geheel greeploos wat voor een strakke look zorgt.

Lees meer

4 artikel(en)

per pagina

4 artikel(en)

per pagina

Bopita Camille Babykamer

De Bopita Camille babykamer is een strak uitgevoerde kamer gemaakt van MDF. De panelen zijn dik wat betekent dat de meubels sterk zijn (en zwaar, maar daar heb je alleen bij het in elkaar zetten last van). Deze kamer gaat dan ook gemakkelijk meer dan 1 kindje mee. De Camille meubelen zijn glad gespoten en greeploos, zodat de complete kamer een zeer strakke indruk geeft. Met de aankleding kun je er een neutrale of juist een echte meiden- of jongenskamer van maken.

Bopita Camille ledikanten

Er zijn 3 soorten bedden in de Camille serie verkrijgbaar: een ledikant met de binnenmaat 60x120cm, een cotbed en een omvormbaar bed 60x120 naar 90 x 200cm. Het cotbed met de maat 70x140 kun je, als je kind daaraan toe is, ombouwen tot een peuterbed met dezelfde matrasmaat. De ombouwdelen zitten reeds bij de aanschaf van het cotbed inbegrepen. Je begint dit bed dus als ledikant en bouwt het later om. Je verwijdert de spijlen delen voor nieuwe zijdelen. Ook de lattenbodem is bij dit bed reeds inbegrepen. Het voordeel van een cotbed is dat je er veel langer plezier van hebt, omdat je er een peuterversie van kunt maken, zonder dat je het matras hoeft te vervangen. Bij het omvormbaar bed van ledikant naar 1-persoonsbed ben je helemaal lang klaar. Je hebt dan alleen een nieuw matras in de grote maat nodig en je kind kan met het bed jaren vooruit.

Bopita Camille Commodes

In de Camille serie zijn 2 soorten commodes verkrijgbaar: 1 met 3 laden en dan nog een grotere maat met 6 laden. Beiden commodes hebben soft close. De commode met 6 laden is in de breedte 13 cm breder. De laden zijn dus per stuk wat kleiner dan bij de commode met 3 laden. Het handige van laden is dat er veel kleinere artikelen inpassen, zoals rompertjes, sokjes etc etc. Voor op de commode zijn 2 modellen barriers verkrijgbaar waardoor je het kind naar voren toe kunt verschonen. Je moet er dan wel altijd rekening mee houden dat de commode zelf iets van de muur af komt te staan. Er is ook een bijpassend wandrek verkrijgbaar.

Bopita Camille Kasten

Er zijn 2 grootten van kasten verkrijgbaar in de Camille serie: de 2-deurs kast en de 3-deurs kast. De 2-deurs kast heeft 2 vakken met allebei 1 kleine roede en legplanken en de 3-deurs kast hetzelfde, maar dan daarnaast nog een vak met legplanken. Beiden kasten zijn van een behoorlijk groot formaat, zodat ze ook voor de tienerkamer uitstekend geschikt zijn.

Bopita Camille tienerserie

In de tienerserie zijn een 1-persoons bed met bijpassende slaap- of opberglade verkrijgbaar als ook een bureau en nachtkastje. Het nachtkastje kan ook als ladeblok onder het bureau gebruikt worden. Ook bij deze artikelen zijn de laatjes voorzien van soft close.

Bopita Camille is echt een zeer degelijke kamer die heel wat jaren mee kan!

De Bopita meubelen worden in handzame dozen door een transportbedrijf bezorgd. De meubelen zijn voorzien van een duidelijke handleiding hoe het in elkaar gezet moet worden.

Bopita kopen bij Babyandmore

Babyandmore kan het gehele assortiment van Bopita leveren. Indien voorradig bedraagt de levertijd 1- 2 weken. Ben je benieuwd naar de levertijd van een specifieke kamer of product, mail, bel of chat met ons.