Bopita Charlotte

De Bopita Charlotte baby- en tienerkamer serie is gemaakt van MDF, wit gespoten en voorzien van klassieke sierlijsten die ervoor zorgen dat dit echt een klassieke kamer is.

Lees meer

10 artikel(en)

per pagina

10 artikel(en)

per pagina

Bopita Charlotte ledikanten

Er zijn 2 soorten bedden in de Charlotte serie verkrijgbaar: een ledikant met de binnenmaat 60x120cm en een cotbed. Het cotbed met de maat 70x140 kun je, als je kind daaraan toe is, ombouwen tot een peuterbed met dezelfde matrasmaat. De ombouwdelen zitten reeds bij de aanschaf van het cotbed inbegrepen. Je begint dit bed dus als ledikant en bouwt het later om. Je verwijdert de spijlen delen voor nieuwe zijdelen. Ook de lattenbodem is bij dit bed reeds inbegrepen. Het voordeel van een cotbed is dat je er veel langer plezier van hebt, omdat je er een peuterversie van kunt maken, zonder dat je het matras hoeft te vervangen.

Bopita Charlotte Commode

De Charlotte commode ziet er prachtig uit met mooie sierlijsten. De Charlotte commode heeft 3 laden die voorzien zijn van soft close. Het handige van laden is dat er veel kleinere artikelen inpassen, zoals rompertjes, sokjes etc etc. Voor op de commode zijn 2 modellen barriers verkrijgbaar waardoor je het kind naar voren toe kunt verschonen. Je moet er dan wel altijd rekening mee houden dat de commode zelf iets van de muur af komt te staan. Er is ook een bijpassend wandrek verkrijgbaar.

Bopita Charlotte Kasten

Er zijn 2 grootten van kasten verkrijgbaar in de Charlotte serie: de 2-deurs kast en de 3-deurs kast. De 2-deurs kast heeft 1 roede over de gehele breedte en 3 legplanken. De kast is lekker diep, dus ook zeer geschikt om door te groeien of direct in een tienerkamer te plaatsen. De indeling van de 3-deurs kast hetzelfde, maar dan daarnaast nog een vak met legplanken.

Bopita Charlotte tienerserie

In de tienerserie zijn een 1-persoons bed met bijpassende slaap- of opberglade verkrijgbaar en een prachtige bedbank. Ook onder de bedbank past de bedlade. Om er een complete tienerkamer van te maken zijn er verder een bureau en nachtkastje verkrijgbaar. Ook bij deze artikelen zijn de laatjes voorzien van soft close.

Bopita Charlotte is echt een topkamer die heel wat jaren mee kan!

Het merk Bopita

Het merk Bopita is één van de meest bekende fabrikanten op het gebied van baby- en kindermeubelen. Ooit begonnen met het ontwerp van een box en nu uitgegroeid naar leverancier van box, ledikant tot complete tienerkamer of studentenkamer.

Bopita heeft veiligheid hoog in het vaandel staan en produceert hoogwaardige kwaliteitsmeubelen. Stevige meubelen die geschikt zijn om heel lang mee te gaan. Bopita meubelen worden gemaakt volgens de NEN-normen en hebben lakken op waterbasis, veilige sluitingen en ladegeleiders . Wel zo veilig!

Het handige van de Bopita meubelen is dat je bij heel veel series ‘door kunt bouwen’. Je koopt eerst een babykamer en later accessoires en bijvoorbeeld een 1-persoonsbed uit dezelfde serie om er een grote meiden- of jongenskamer van te maken.

De Bopita meubelen worden in handzame dozen door een transportbedrijf bezorgd. De meubelen zijn voorzien van een duidelijke handleiding hoe het in elkaar gezet moet worden.

Bopita kopen bij Babyandmore

Babyandmore kan het gehele assortiment van Bopita leveren. Indien voorradig bedraagt de levertijd 1- 2 weken. Ben je benieuwd naar de levertijd van een specifieke kamer of product, mail, bel of chat met ons.