Bopita Cobi

De Bopita Cobi babykamer serie is gemaakt van MDF, wit gespoten. Er loopt een soort groef/belijning over de meubelen heen op de voorfronten. De handgrepen zijn in aluminium look.

Lees meer

4 artikel(en)

per pagina

4 artikel(en)

per pagina

Bopita Cobi Babykamer

De Bopita Cobi babykamer is een mooie, degelijke kamer gemaakt van MDF. De panelen zijn van goede kwaliteit en de kasten zijn voorzien van softclose. Deze kamer gaat dan ook gemakkelijk meer dan 1 kindje mee. Er loopt een soort groef/belijning over de meubelen heen op de voorfronten en hebben aluminium look handgrepen. Je kunt eventueel ook witte handgrepen bijbestellen, zodat de aanblik helemaal geheel wit wordt. Doordat het een witte kamer is, kun je deze zelf aanpassen naar neutraal of een echte meiden- of jongenskamer.

Bopita Cobi ledikanten

Er zijn 2 soorten bedden in de Bopita Cobi serie verkrijgbaar: een ledikant met de binnenmaat 60x120cm en een omvormbaar bed 60x120 naar 90 x 200cm. Bij het omvormbaar bed van ledikant naar 1-persoonsbed ben je voor een hele periode in 1 keer klaar. Bij aanschaf van dit omvormbaar bed zitten de zijpanelen voor het 1-persoons bed en lattenbodem al er bij, zodat je het om kunt bouwen. Je hebt dan alleen een nieuw matras in de grote maat nodig en je kind kan met het bed jaren vooruit.

Bopita Cobi Commodes

In de Cobi serie is er keuze uit 2 verschillende commodes: 1 commode met 3 laden en 1 commode met 3 kleinere laatjes en 1 deur.  Het handige van laden is dat er veel kleinere artikelen inpassen, zoals rompertjes, badcapes etc etc.  Het handige van een deel met deur is dat je daar grotere artikelen in kwijt kunt, bijvoorbeeld een groot voordeelpak luiers. Voor op de commode is een barrier verkrijgbaar, waardoor je het kind naar voren toe kunt verschonen. Je moet er dan wel altijd rekening mee houden dat de commode zelf iets van de muur af komt te staan. Je schuift de ombouw van de barrier namelijk over voor- en achterzijde van de commode heen, zodat deze strak komt te liggen. Er is ook een bijpassend wandrek verkrijgbaar.

Bopita Cobi Kasten

Er zijn in de Bopita Cobi serie 2 verschillende kasten verkrijgbaar. Een 2-deurs kast en een 3-deurs kast. De 2-deurs kast hebben  1 brede roede en legplanken. De indeling van de 3-deurs kast is hetzelfde, maar dan daarnaast nog een vak met legplanken.

Het merk Bopita

Het merk Bopita is één van de meest bekende fabrikanten op het gebied van baby- en kindermeubelen. Ooit begonnen met het ontwerp van een box en nu uitgegroeid naar leverancier van box, ledikant tot complete tienerkamer of studentenkamer.

Bopita heeft veiligheid hoog in het vaandel staan en produceert hoogwaardige kwaliteitsmeubelen. Stevige meubelen die geschikt zijn om heel lang mee te gaan. Bopita meubelen worden gemaakt volgens de NEN-normen en hebben lakken op waterbasis, veilige sluitingen en ladegeleiders . Wel zo veilig!

Het handige van de Bopita meubelen is dat je bij heel veel series ‘door kunt bouwen’. Je koopt eerst een babykamer en later accessoires en bijvoorbeeld een 1-persoonsbed uit dezelfde serie om er een grote meiden- of jongenskamer van te maken.

 

De Bopita meubelen worden in handzame dozen door een transportbedrijf bezorgd. De meubelen zijn voorzien van een duidelijke handleiding hoe het in elkaar gezet moet worden.

Bopita kopen bij Babyandmore

Babyandmore kan het gehele assortiment van Bopita leveren. Indien voorradig bedraagt de levertijd 1- 2 weken. Ben je benieuwd naar de levertijd van een specifieke kamer of product, mail, bel of chat met ons.