Bopita Corsica

De Bopita Corsica babykamer en tienerkamer serie is gemaakt van MDF, wit gespoten en de meubelen zijn geheel greeploos met een hoekige omlijsting wat voor een strakke look zorgt.

Lees meer

5 artikel(en)

per pagina

5 artikel(en)

per pagina

Bopita Corsica Babykamer

De Bopita Corsica babykamer is een mooie, degelijke kamer gemaakt van MDF. De panelen zijn dik wat betekent dat de meubels sterk zijn en van zeer goede kwaliteit. Deze kamer gaat dan ook gemakkelijk meer dan 1 kindje mee. De Corsica meubelen zijn glad gespoten en greeploos, zodat de complete kamer een zeer strakke indruk geeft. De Corsica kamer is verder weer net even anders door de soort hoekige omlijsting die aan de hoeken/zijkanten zit. Doordat het een witte kamer is, kun je deze zelf aanpassen naar neutraal of een echte meiden- of jongenskamer.

 

Bopita Corsica ledikanten

Er zijn 3 soorten bedden verkrijgbaar: een ledikant met de binnenmaat 60x120cm, een cotbed en een omvormbaar bed. Het cotbed met de maat 70x140 kun je, als je kind daaraan toe is, ombouwen tot een peuterbed met dezelfde matrasmaat. De ombouwdelen zitten reeds bij de aanschaf van het cotbed inbegrepen. Je begint dit bed dus als ledikant en bouwt het later om. Je verwijdert de spijlen delen voor nieuw zijdelen. Ook de lattenbodem is bij dit bed reeds inbegrepen. Het voordeel van een cotbed is dat je er veel langer plezier van hebt, omdat je er een peuterversie van kunt maken, zonder dat je het matras hoeft te vervangen. Het omvormbare bed is eerst een ledikant met de maten 60x120 en na het ombouwen een volwaardig bed van 90x200cm.

Bopita Corsica Commodes

In de Coesica serie zijn 2 soorten commodes verkrijgbaar: 1 met 3 laden en daarnaast een commode XL met 6 laden. De Xl commode is zo;n 16cm breder en geeft dus net wat meer opbergruimte. De laden zijn  allemaal voorzien van soft close. Voor op de commode zijn er 2 soorten barriers verkrijgbaar waardoor je het kind naar voren toe kunt verschonen. Je moet er dan wel altijd rekening mee houden dat de commode zelf iets van de muur af komt te staan. Er is ook een bijpassend wandrek verkrijgbaar.

Bopita Corsica Kasten

De Corsica serie heeft wel 4 verschillende kasten waar uit gekozen kan worden. Dat komt doordat deze kasten ook vaak bij andere series gecombineerd worden of los op een extra kamer worden neergezet. Behalve een ‘normale’2-deurs kast zijn er een 2-deurs kast XL met lade en een 3- en 4-deurs kast verkrijgbaar. De 4-deurs kast is zo’n 194cm breed en 200cm hoog. De kasten hebben een prettige indeling bestaande uit 2 delen voorzien van korte roede en legplanken. Bij de 3-deurs kast zit er daarnaast nog een gedeelte met alleen legplanken. Ook bij de 4-deurs kast is er 1 deel met alleen legplanken en de rest dus een kleine roede en legplanken.

Corsica Tienerkamer

De Bopita Corsica serie is ook uit te breiden met tienermeubelen. Er is een 1-persoonsbed met hoog hoofdeinde, een bureau, nachtkastje en boekenkast leverbaar. Alle laden zijn ook hier voorzien van soft close. Samen met de uitgebreide collectie kasten in de Corsica serie kun je zelf de gewenste tienerkamer uitzoeken.

De Bopita meubelen worden in handzame dozen door een transportbedrijf bezorgd. De meubelen zijn voorzien van een duidelijke handleiding hoe het in elkaar gezet moet worden.

Bopita kopen bij Babyandmore

Babyandmore kan het gehele assortiment van Bopita leveren. Indien voorradig bedraagt de levertijd 1- 2 weken. Ben je benieuwd naar de levertijd van een specifieke kamer of product, mail, bel of chat met ons.