Bopita Lisa

De Bopita Lisa babykamer serie is gemaakt van MDF, wit gespoten in combinatie met blank gelakt beukenhout. De kamer krijgt zo een moderne, Scandinavische uitstraling.

Lees meer

3 artikel(en)

per pagina

3 artikel(en)

per pagina

Bopita Lisa Babykamer

De Bopita Lisa babykamer is een witte babykamer met details in blank gelakt hout. Dat geeft de kamer een Scandinavische uitstraling.

Bopita Lisa ledikanten

Er zijn 2 soorten bedden in de Bopita Lisa serie verkrijgbaar: een ledikant met de binnenmaat 60x120cm en een transbed. Het transbed met de maat 60x120 als start kun je, als je kind daaraan toe is, ombouwen tot een tienerbed met de matrasmaat 90x 200 cm. De ombouwdelen zitten reeds bij de aanschaf van het transbed inbegrepen. Je begint dit bed dus als ledikant en bouwt het later om. Je verwijdert de spijlen delen voor nieuwe zijdelen. Ook de lattenbodem is bij dit bed reeds inbegrepen. Het voordeel van een transbed is dat je er veel langer plezier van hebt.

Bopita Lisa Commode

De Lisa commode staat op beukenhouten pootjes en ook in de handgrepen komt het beukenhout terug. De commode is voorzien van een soft close sluiting. De commode heeft 3 grote laden. Het handige van laden is dat er veel kleinere artikelen inpassen, zoals rompertjes, sokjes etc etc. Voor op de commode is er een barrier verkrijgbaar waardoor je het kind naar voren toe kunt verschonen. Je moet er dan wel altijd rekening mee houden dat de commode zelf iets van de muur af komt te staan. Er is ook een bijpassend wandrek verkrijgbaar.

Bopita Lisa Kast

De Bopita Lisa 2-deurs kast heeft een middenschot, waardoor de kast in 2 delen is verdeeld. De planken zijn dan mooi op maat voor baby- en kinderkleding en je hebt 2 kleine roedes om kleding op te hangen. De kast is 185 cm hoog en 53cm diep en daardoor uitstekend geschikt voor de eerste jaren in de baby- en kinderkamer.

Bopita Lisa tienerserie

In het voorjaar zal de babykamer serie verder worden uitgebreid met tienermeubelen.

Het merk Bopita

Het merk Bopita is één van de meest bekende fabrikanten op het gebied van baby- en kindermeubelen. Ooit begonnen met het ontwerp van een box en nu uitgegroeid naar leverancier van box, ledikant tot complete tienerkamer of studentenkamer.

Bopita heeft veiligheid hoog in het vaandel staan en produceert hoogwaardige kwaliteitsmeubelen. Stevige meubelen die geschikt zijn om heel lang mee te gaan. Bopita meubelen worden gemaakt volgens de NEN-normen en hebben lakken op waterbasis, veilige sluitingen en ladegeleiders . Wel zo veilig!

Het handige van de Bopita meubelen is dat je bij heel veel series ‘door kunt bouwen’. Je koopt eerst een babykamer en later accessoires en bijvoorbeeld een 1-persoonsbed uit dezelfde serie om er een grote meiden- of jongenskamer van te maken.