Bopita Lynn

De Bopita Lynn babykamer en tienerkamer serie is gemaakt van MDF gecombineerd met beuken. De meubels hebben een Scandinavische uitstraling.

Indien voorradig bij Bopita bedraagt de levertijd ongeveer 1-2 weken.

Lees meer

8 artikel(en)

per pagina

8 artikel(en)

per pagina

Bopita Lynn Babykamer

De Bopita Lynn babykamer is een mooie, verfrissende babykamer gemaakt van MDF gecombineerd met beuken. De meubels zijn van zeer degelijke, zware panelen gemaakt. In plaats van grepen zijn er ronde gaten om de commode en kasten te openen en dat geeft de kamer een speelse look. Doordat het een witte kamer is, kun je deze zelf aanpassen naar neutraal of een echte meiden- of jongenskamer.

Bopita Lynn ledikanten

Het Bopita Lynn ledikant heeft de afmetingen 60x120cm en heeft daarmee een ‘standaard’ ledikantmaat. Naast het ledikant is er ook een soort bedbankje in de maat 70x140 verkrijgbaar. Je start met het bed als ledikant in de maat 70x140 en als je kindje groter is, haal je 1 spijlendeel weg en vervangt dit door een lage zijplank en je hebt een soort bedbankje. Doordat de matrasmaat hetzelfde blijft, kun je wel lang met het bedje doen, maar heb je geen andere beddengoed of matras nodig. Alle onderdelen om het bedje om te bouwen zijn reeds inbegrepen. Tevens is er een 70x150, oftewel peuterbed verkrijgbaar.

Bopita Lynn Commode

De Bopita Lynn commode heeft 3 laden voorzien van softclose. Geen grepen, maar open gaten om de lade te openen. Voor op de commode zijn 2 maten barriers verkrijgbaar, waardoor je het kind naar voren toe kunt verschonen. Je moet er dan wel altijd rekening mee houden dat de commode zelf iets van de muur af komt te staan. Er is ook een bijpassend wandrek verkrijgbaar.

Bopita Lynn Kasten

Er zijn 2 grootten van kasten verkrijgbaar in de Lynn serie: de 2-deurs kast en de 3-deurs kast. De 2-deurs kast heeft 2 vakken met allebei 1 kleine roede en legplanken en de 3-deurs kast hetzelfde, de kast is verdeeld in 3 dezelfde vakken.

Bopita Lynn Tienerserie

De Bopita Lynn tienerserie is vooral in de soorten bedden zeer uitgebreid. Er is een 90x160 bed, een soort tussenmaat nog niet de volledige grootte van een 1-persoonsbed, maar wel groot genoeg om er heel wat jaren mee te doen. Verder zijn er in de Lynn tienerserie een 1-persoonsbed en een bedbank maar ook een twinbed van 120x200cm verkrijgbaar. Heel wat keuze dus. Naast de bedden kun je de kamer verder uitbreiden met bureau, nachtkastje, boekenkast en zelf tv-kast!

Het merk Bopita

Het merk Bopita is één van de meest bekende fabrikanten op het gebied van baby- en kindermeubelen. Ooit begonnen met het ontwerp van een box en nu uitgegroeid naar leverancier van box, ledikant tot complete tienerkamer of studentenkamer.

Bopita heeft veiligheid hoog in het vaandel staan en produceert hoogwaardige kwaliteitsmeubelen. Stevige meubelen die geschikt zijn om heel lang mee te gaan. Bopita meubelen worden gemaakt volgens de NEN-normen en hebben lakken op waterbasis, veilige sluitingen en ladegeleiders . Wel zo veilig!

Het handige van de Bopita meubelen is dat je bij heel veel series ‘door kunt bouwen’. Je koopt eerst een babykamer en later accessoires en bijvoorbeeld een 1-persoonsbed uit dezelfde serie om er een grote meiden- of jongenskamer van te maken.

De Bopita meubelen worden in handzame dozen door een transportbedrijf bezorgd. De meubelen zijn voorzien van een duidelijke handleiding hoe het in elkaar gezet moet worden.

Bopita kopen bij Babyandmore

Babyandmore kan het gehele assortiment van Bopita leveren. Indien voorradig bedraagt de levertijd 1- 2 weken. Ben je benieuwd naar de levertijd van een specifieke kamer of product, mail, bel of chat met ons.