Bopita Merel

De Bopita Merel babykamer serie is gemaakt van MDF, wit gespoten en de meubelen hebben een mooie horizontale groef.

Lees meer

4 artikel(en)

per pagina

4 artikel(en)

per pagina

Bopita Merel Babykamer

De Bopita Merel babykamer is een mooie, degelijke kamer gemaakt van MDF. De panelen zijn dik wat betekent dat de meubels sterk zijn (en zwaar, maar daar heb je alleen bij het in elkaar zetten last van). Deze kamer gaat dan ook gemakkelijk meer dan 1 kindje mee. De Merel meubelen zijn glad gespoten met een horizontale groef in de grote delen en hebben aluminium look handgrepen. Doordat het een witte kamer is, kun je deze zelf aanpassen naar neutraal of een echte meiden- of jongenskamer.

Bopita Merel ledikanten

Er zijn 3 soorten bedden in de Merel serie verkrijgbaar: een ledikant met de binnenmaat 60x120cm, een cotbed en een omvormbaar bed 60x120 naar 90 x 200cm. Het cotbed met de maat 70x140 kun je, als je kind daaraan toe is, ombouwen tot een peuterbed met dezelfde matrasmaat. De ombouwdelen zitten reeds bij de aanschaf van het cotbed inbegrepen. Je begint dit bed dus als ledikant en bouwt het later om. Je verwijdert de spijlen delen voor nieuw zijdelen. Ook de lattenbodem is bij dit bed reeds inbegrepen. Het voordeel van een cotbed is dat je er veel langer plezier van hebt, omdat je er een peuterversie van kunt maken, zonder dat je het matras hoeft te vervangen. Bij het omvormbaar bed van ledikant naar 1-persoonsbed ben je helemaal lang klaar. Je hebt dan alleen een nieuw matras in de grote maat nodig en je kind kan met het bed jaren vooruit.

Bopita Merel Commode

In de Merel serie is 1 soort commode verkrijgbaar, namelijk een commode met 3 laden. Vroeger zag je alleen commodes met deurtjes, maar tegenwoordig worden er meer commodes met laden verkocht. Het handige van laden is dat er veel kleinere artikelen inpassen, zoals rompertjes, badcapes etc etc.  Voor op de commode is een barrier verkrijgbaar waardoor je het kind naar voren toe kunt verschonen. Je moet er dan wel altijd rekening mee houden dat de commode zelf iets van de muur af komt te staan. Er is ook een bijpassend wandrek verkrijgbaar.

Bopita Merel Kasten

Er zijn in de Bopita Merel serie zelfs 3 verschillende kasten verkrijgbaar. Een grote 1-deurs kast, 2-deurs kast én een 3-deurs kast. De 1- en 2-deurs kast hebben  1 brede roede en legplanken en de 3-deurs kast hetzelfde, maar dan daarnaast nog een vak met legplanken.

Het merk Bopita

Het merk Bopita is één van de meest bekende fabrikanten op het gebied van baby- en kindermeubelen. Ooit begonnen met het ontwerp van een box en nu uitgegroeid naar leverancier van box, ledikant tot complete tienerkamer of studentenkamer.

Bopita heeft veiligheid hoog in het vaandel staan en produceert hoogwaardige kwaliteitsmeubelen. Stevige meubelen die geschikt zijn om heel lang mee te gaan. Bopita meubelen worden gemaakt volgens de NEN-normen en hebben lakken op waterbasis, veilige sluitingen en ladegeleiders . Wel zo veilig!

Het handige van de Bopita meubelen is dat je bij heel veel series ‘door kunt bouwen’. Je koopt eerst een babykamer en later accessoires en bijvoorbeeld een 1-persoonsbed uit dezelfde serie om er een grote meiden- of jongenskamer van te maken.

De Bopita meubelen worden in handzame dozen door een transportbedrijf bezorgd. De meubelen zijn voorzien van een duidelijke handleiding hoe het in elkaar gezet moet worden.

Bopita kopen bij Babyandmore

Babyandmore kan het gehele assortiment van Bopita leveren. Indien voorradig bedraagt de levertijd 1- 2 weken. Ben je benieuwd naar de levertijd van een specifieke kamer of product, mail, bel of chat met ons.