Bopita Mix and Match

De Bopita Mix & Match serie is een zeer uitgebreide baby- en tienerserie. Van ledikant tot hoogslaper XL. Alles is uitgevoerd in wit gespoten MDF (sommige bedden zijn ook in andere kleuren verkrijgbaar) met bij bakken, lades ect keuze uit heel veel verschillende kleuren. Door de basis in wit gecombineerd met verschillende kleuren maak je er je eigen originele kamer van.

Lees meer

Artikelen 1 tot 28 van 41 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 28 van 41 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Bopita Mix & Match ledikanten

Er zijn in de Bopita Mix & Match serie verschillende gekleurde bedjes te verkrijgen. Er is 1 variant in wit met ronde spijlen en verder allerlei frisse kleuren ledikantjes met platte spijlen. Verder is er een omvormbaar bed van 60x120 naar 90x200 en zijn er meerdere mogelijkheden in de cotbed varianten van 70x140. Daar kun je een paar spijlen uithalen als je kindje groter wordt, zodat je kindje er zelf uit kan. Het voordeel is zo dat je het bed langer kunt gebruiken, terwijl je daar geen andere onderdelen of matras voor hoeft te kopen.

Bopita Mix & Match 1-persoonsbedden

Er zijn heel veel verschillende 1-persoonsbedden te krijgen in de Bopita Mix&Match serie. Er is een bed met hoog hoofdeind en wat lager voeteneind en het bekende Bopita Jonne bed dat in meerdere kleuren verkrijgbaar is heeft standaard 2 uitvalbeveiligers. Handig als het bed los in de kamer komt te staan en je het nog een grote stap vindt van ledikant naar 1-persoons bed. De uitvalbeveilgers kun je er desgewenst ook aflaten, zodat ook dit bed hel lang mee kan gaan. Ook in de Bopita Mix & Match serie zijn er bedbanken met ronde of met rechte rug leverbaar. Voor onder de bedden zijn verschillende mogelijkheden aan lades. 1 Grote bedlade die ook als slaaplade te gebruiken is en 2 kleinere opbergladen om naast elkaar onder het bed te plaatsen. Alle laden rijden op goede, kwalitatieve wieltjes. De Bopita Mix & Match compactbedden zijn weer een ander soort 1-persoonsbed. Hoger als een standaard 1-peroons bed, maar veel lager als een halfhoogslaper. Onder dit bed passen 3 hele grote speelgoedbakken die in verschillende kleuren verkrijgbaar zijn. Ook paste er een slaap-en opbergunit onder en een dubbele slaapunit. Dit Timo bed is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Vind je het bed net wat te hoog, dan kun je er een trapje bij bestellen.

Bopita Mix & Match half- hoogslapers en stapelbed

Bopita heeft een halfhoogslaper, hoogslaper en zelfs hoogslaper XL waar een groot bureaublad onder past. Tevens zijn er bijpassende kasten bij verkrijgbaar in de Bopita Mix & Match serie die precies qua formaat onder de hoge bedden passen. Het stapelbed is verkrijgbaar in wit en antraciet.

Bopita Mix & Match kasten

Van 1-deurs kast tot 4-deurs kast in gewone of in luxe versie (met dikkere panelen) het is allemaal mogelijk. Bij de meeste kledingkasten passen onder losse bakken waarbij je de kleur kunt uitkiezen. Ook in commodes en wandkasten zijn meerdere mogelijkheden. Sommige wandkasten zijn geschikt om er een barrier (om je kindje naar voren toe te kunnen verschonen) op te plaatsen, zodat je deze wandkasten ook als commode kunt gebruiken. Verder zijn er boekenkasten en ladenkasten en open vakken kastjes op wielen. De kasten op wielen passen dan weer onder half- of hoogslapers. (Afgestemd op de onderruimte onder het bed)

Bopita Mix & Match nachtkastje en bureaus

Het nachtkastje uit de Bopita Mix & Match serie is in meerdere kleuren verkrijgbaar, zodat je het kunt laten aansluiten bij de kleur van het bed. In bureaus zijn 2 versies qua maat en uitvoering. Er is een bureau met 2 vaste laatjes en een groter bureau dat ook onder een hoogslaper geplaatst kan worden. Je kan het dan ook van onder het bed rollen, omdat er wieltjes onder zitten.

Het is moeilijk om alle meubelen uit de Bopita Mix & Match serie voldoende te beschrijven, want het zijn er gewoon heel veel. Er is goed nagedacht hoe het is te gebruiken en samen te combineren, zodat je er echt je eigen versie van kunt maken.

De Bopita meubelen worden in handzame dozen door een transportbedrijf bezorgd. De meubelen zijn voorzien van een duidelijke handleiding hoe het in elkaar gezet moet worden.

Bopita kopen bij Babyandmore

Babyandmore kan het gehele assortiment van Bopita leveren. Indien voorradig bedraagt de levertijd 1- 2 weken. Ben je benieuwd naar de levertijd van een specifieke kamer of product, mail, bel of chat met ons.