Bopita Mix and Match XL

De Bopita Mix & Match XL serie is een serie met grote bedden, twijfelaars en 2-persoonsbedden. Deze bedden zijn super stevig en verkrijgbaar met lengte 20cm en 210cm. In en om het bed zijn verschillende opbergmeubelen verkrijgbaar, waardoor deze serie ook uitstekend geschikt is voor op een studentenkamer of op een volwassen slaapkamer.

Lees meer

4 artikel(en)

per pagina

4 artikel(en)

per pagina

Bopita Mix & Match XL bedden

Bij de bedden in de Bopita Mix & atch serie XL zijn vele keuzes te maken. De bedden zijn allemaal verkrijgbaar in lengte 200 of 210cm. De breedte varieert van 90 cm tot 200cm. Het verschil in de verschillende types bedden (Alfa, Omega, Gamma, Beta, Sigma) zijn de hoogte van het hoofdeinde en een groef in de panelen.

Bopita Mix & Match bedladen en ladenmodules

Het is mogelijk onder de Bopita Mix & match XL bedden laden te plaatsen voor meer opbergruimte. Deze laden kunnen ook als module worden aangeschaft. Dat is als het ware en complete kast met ombouw die je onder het bed kunt schuiven. Super stabiel en degelijk! De laden zijn verder ook nog eens in verschillende dieptes verkrijgbaar. Bij een aantal typen laden en ladenmodules kun je dan kiezen uit heel veel verschillende kleuren voor de ladenfronten.

Bopita Mix & Match XL kasten

De kasten die in de Bopita Mix & Match serie zitten zijn echt heel erg groot. 220cm hoog en bijna 70cm diep, dus echt met recht een XL kast. De 5-deurs kast is zelf 270cm breed. De kasten zijn met horizontale groef en zonder groef verkrijgbaar, bijpassend bij welk type bed je hebt uitgezocht. In de Bopita Mix & Match XL ssrie zijn ook een paar ladekasten verkrijgbaar die prachtig op een kamer of zelfs in de woonkamer passen. Ook hierbij zijn de kleuren van de ladefronten weer zelf te bepalen uit een hele rij kleuren.

De Bopita Mix & Match XL serie is een serie die je ook zou kunnen tegenkomen in een beddenspeciaalzaak. Maar deze kwaliteit kom je niet vaak tegen. Gemaakt van MDF en strak gespoten, super zwaar en degelijk. Er zijn dikke panelen gebruikt, zodat je zeker weet dat het jaren mee zal gaan!

De Bopita meubelen worden in handzame dozen door een transportbedrijf bezorgd. De meubelen zijn voorzien van een duidelijke handleiding hoe het in elkaar gezet moet worden.

Bopita kopen bij Babyandmore

Babyandmore kan het gehele assortiment van Bopita leveren. Indien voorradig bedraagt de levertijd 1- 2 weken. Ben je benieuwd naar de levertijd van een specifieke kamer of product, mail, bel of chat met ons.