Bopita Narbonne

De Bopita Narbonne baby- en tienerkamer serie is gemaakt van MDF, wit gespoten en voorzien van klassieke omlijsting met verticale belijning die ervoor zorgen dat dit echt een klassieke kamer is.

Lees meer

4 artikel(en)

per pagina

4 artikel(en)

per pagina

Bopita Narbonne Babykamer

De Bopita Narbonne babykamer is een romantisch, klassiek  uitgevoerde kamer gemaakt van MDF. De panelen zijn dik wat betekent dat de meubels sterk zijn (en zwaar, maar daar heb je alleen bij het in elkaar zetten last van). Deze kamer gaat dan ook gemakkelijk meer dan 1 kindje mee. De Narbonne  meubelen zijn glad gespoten en hebben een omlijsting met verticale belijning. Dit is echt qua kwaliteit een topkamer.

Bopita Narbonne ledikanten

Er zijn 3 soorten bedden in de Narbonne serie verkrijgbaar: een ledikant met de binnenmaat 60x120cm, een cotbed en een omvormbaar bed. Het cotbed met de maat 70x140 kun je, als je kind daaraan toe is, ombouwen tot een peuterbed met dezelfde matrasmaat. De ombouwdelen zitten reeds bij de aanschaf van het cotbed inbegrepen. Je begint dit bed dus als ledikant en bouwt het later om. Je verwijdert de spijlen delen voor nieuwe zijdelen. Ook de lattenbodem is bij dit bed reeds inbegrepen. Het voordeel van een cotbed is dat je er veel langer plezier van hebt, omdat je er een peuterversie van kunt maken, zonder dat je het matras hoeft te vervangen.  Het omvormbare bed is eerst een ledikant met de maten 60x120 en na het ombouwen een volwaardig bed van 90x200cm.

Bopita Narbonne Commode

De Narbonne commode heeft 3 grote opbergladen die voorzien van soft close. Het handige van laden is dat er veel kleinere artikelen inpassen, zoals rompertjes, sokjes etc etc. Voor op de commode zijn 2 modellen barriers verkrijgbaar waardoor je het kind naar voren toe kunt verschonen. Je moet er dan wel altijd rekening mee houden dat de commode zelf iets van de muur af komt te staan. Er is ook een bijpassend wandrek verkrijgbaar.

Bopita Narbonne Kasten

De Narbonne serie heeft wel 3 verschillende kasten waar uit gekozen kan worden. Behalve een flinke 2-deurs kast zijn er een 3- en 4-deurs kast verkrijgbaar. De 4-deurs kast is zo’n 202cm breed en 200cm hoog en 60cm diep. De kasten hebben allemaal ene iets anders indeling. De 4-deurs kast heeft 4 korte roedes en verder legplanken.

Bopita Narbonne tienerserie

In de tienerserie zijn 3 soorten 1-persoons bedden: een bed even hoog hoofd-en voeteneind, een bed met een hoog hoofdeind en een bedbank.  Onder alle bedden past nog een slaap-en pberglade. Ook onder de bedbank past de bedlade. Om er een complete tienerkamer van te maken zijn er verder een bureau, nachtkastje, boekenkast en speelkist verkrijgbaar. Ook bij deze artikelen zijn de laatjes voorzien van soft close.

Bopita Narbonne is echt een topkamer die heel wat jaren mee kan!

Het merk Bopita

Het merk Bopita is één van de meest bekende fabrikanten op het gebied van baby- en kindermeubelen. Ooit begonnen met het ontwerp van een box en nu uitgegroeid naar leverancier van box, ledikant tot complete tienerkamer of studentenkamer.

Bopita heeft veiligheid hoog in het vaandel staan en produceert hoogwaardige kwaliteitsmeubelen. Stevige meubelen die geschikt zijn om heel lang mee te gaan. Bopita meubelen worden gemaakt volgens de NEN-normen en hebben lakken op waterbasis, veilige sluitingen en ladegeleiders . Wel zo veilig!

De Bopita meubelen worden in handzame dozen door een transportbedrijf bezorgd. De meubelen zijn voorzien van een duidelijke handleiding hoe het in elkaar gezet moet worden.

Bopita kopen bij Babyandmore

Babyandmore kan het gehele assortiment van Bopita leveren. Indien voorradig bedraagt de levertijd 1- 2 weken. Ben je benieuwd naar de levertijd van een specifieke kamer of product, mail, bel of chat met ons.