Bopita Nordic

De basis van het Bopita Nordic systeem is het 1-persoons basisbed waarbij je allerlei extra’s kunt aanschaffen om er een totaal ander bed van te maken. Zo kun je beginnen met een hoogslaper en er later weer een laag basisbed van maken. Of je koopt een paar andere poten en maakt van een halfhoogslaper een hoogslaper XL. Zo kun je dus op allerlei manieren variëren. Het bed is voorzien van verticale spijlen wat het een totaal andere look geeft als de Bopita Combifex serie. De Bopita Nordic bedden zijn verkrijgbaar in het wit.

Lees meer

4 artikel(en)

per pagina

4 artikel(en)

per pagina

Bopita Nordic basisbed

Het Bopita Nordic basisbed is een 1persoonsbed met een matrasmaat van 90x200cm. Het bed heeft een hoofd- en voeteneind dat even hoog zijn. Het Nordic basisbed heeft de mogelijkheid om uit te worden gebreid. Daarvoor zitten reeds voorgeboorde gaten in het bed. Bij het bed worden dopjes geleverd om deze gaten, als ze niet gebruikt worden, te kunnen dichten. Het Nordic basisbed kan worden uitgebreid met 1 of 2 uitvalbeveiligers : ze zijn per stuk te koop, of een hogere rechte of ronde achterzijde, zodat het meer een bedbank lijkt. Op het bed kan ook een hemelframe geplaatst worden. Mooie doek erover heen en je hebt een hemelbed gecreëerd. Verder kan het bed worden voorzien van een slaaplade of 2 kleine laden onder het bed voor meer opbergruimte.

Bopita Nordic Compact bed

Het Bopita Nordic Compact bed is geen echt hoog bed zoals een halfhoogslaper, maar wel een stukje hoger als het gewone 1-persoons basisbed. Door de hoogte passen er 2 hele grote opbergbakken onder dit bed of een slaap-en opbergunit of zelfs een unit met 2 uittrekbare bedden. De speelgoedbakken zijn in allerlei vrolijke kleuren te verkrijgen. Ze rijden op wieltjes, zijn niet goedkoop, maar super sterk  en er past echt veel in. Bij de slaap-en opbergunit heb je 2 kleinere laden voor speelgoed en 1 grote uitschuifbare bedlade. Daar past een matras met maximale maat 90x190cm en 10cm hoog in. Bopita heeft daarvoor speciale matrassen.  Datzelfde geldt voor de dubbele slaapunit. Vind je het bed in het begin nog te hoog, dan kun  je er een trapje bij bestellen.

Bopita Nordic Half- en Hoogslapers

In de Bopita Nordic serie zitten verschillende halfhoogslapers en hoogslapers. Het verschil zit puur in de hoogte van het bed en dus de ruimte ook die je onder het bed over houdt. Bij alle versies kun je kiezen of je een rechte of een schuine trap wilt hebben. Bij de halfhoogslaper kun je nog het hemelbed frame erboven op  plaatsen of een boomhut frame. Zo maak je er weer een totaal ander bed van! De speelruimte die kinderen onder de halfhoogslaper hebben is nog best behoorlijk. Zeker als je bedenkt dat de kinderen vaak op de grond zitten te spelen. De hoogslaper is er in 2 versies. Bij de hoogslaper XL past een super groot bureaublad onder het bed, zodat het slaapplek en werkplek in 1 wordt. Voor alle versie van de halfhoog en hoogslapers zijn speciale kasten te verkrijgen die precies onder de bedden passen. Deze kasten komen uit de Mix & Match serie van Bopita. Kasten met deurtjes, open vakken of aangepast met gekleurde bakken in de open vakken. Er zijn verschillende soorten en allemaal op wieltjes. Daarnaast is er ook een stapelbed verkrijgbaar, dat indien je wenst, later als 2 aparte bedden gebruikt kan worden.

 

De Bopita meubelen worden in handzame dozen door een transportbedrijf bezorgd. De meubelen zijn voorzien van een duidelijke handleiding hoe het in elkaar gezet moet worden.

Bopita kopen bij Babyandmore

Babyandmore kan het gehele assortiment van Bopita leveren. Indien voorradig bedraagt de levertijd 1- 2 weken. Ben je benieuwd naar de levertijd van een specifieke kamer of product, mail, bel of chat met ons.