Bopita Romantic

De Bopita Romantic serie is een echte meidenserie op en top. Met mooie sierlijke pootjes en sierrandjes bovenop de bedden geeft het een speciale uitstraling en zijn de meubelen een blikvanger in de meidenkamer. Gemaakt van MDF met lak op waterbasis. De panelen die voor de Romantic meubelen gebruikt zijn, zijn net wat dikker en zwaarder als bij de Bopita Belle serie. Ook is de Bopita Romantic serie niet te vergelijken qua kwaliteit en afmetingen met de Romantic XS serie. Van Bopita Romantic zijn een baby- en tienerserie verkrijgbaar.

Lees meer

2 artikel(en)

per pagina

2 artikel(en)

per pagina

Bopita Romantic babykamer

Voor de babykamer zijn er in de Romantic serie heel wat verschillende meubels verkrijgbaar. De hoofdkleur is wit. Er zijn een ledikant of cotbed verkrijgbaar en er is een commode met 3 laden leverbaar met bijpassend wandrek. Voor de kasten zijn er keuze uit 3 verschillende formaten met of zonder spiegel.  en een grote kledingkast. Dit zijn lekker grote kasten waar extra veel inpast. Het handige is dat als je kind toe is aan een grotere kamer je een ander bed koopt en je hebt een volledige tienerkamer. Commode heet dan ineens ladekast en de kledingkast is groot genoeg voor alle kleding, ook als ze groter zijn.

Bopita Romantic Ledikanten

Er zijn 2 soorten bedden verkrijgbaar in de Bopita Romantic serie: een ledikant met de binnenmaat 60x120cm en een cotbed. Het cotbed met de maat 70x140 kun je, als je kind daaraan toe is, ombouwen tot een peuterbed met dezelfde matrasmaat. De ombouwdelen zitten reeds bij de aanschaf van het cotbed inbegrepen. Je begint dit bed dus als ledikant en bouwt het later om. Je verwijdert de spijlen delen voor nieuw zijdelen. Ook de lattenbodem is bij dit bed reeds inbegrepen. Het voordeel van een cotbed is dat je er veel langer plezier van hebt, omdat je er een peuterversie van kunt maken, zonder dat je het matras hoeft te vervangen.

Bopita Romantic kasten

De kasten uit de Bopita Romantic serie roepen echt zo;n nostalgische sfeer op. Er zijn 3 soorten kasten, namelijk 1-2-3 deurs. De 1- en de 3-deurs kast hebben een ovale spiegel. Alle kasten zijn flink diep en daarom voor een babykamer, maar zeker ook in een tienerkamer goed te gebruiken.

Bopita Romantic Tienerkamer

Als je kind toe is aan een groter bed, ga je kijken naar een tienerkamer, de naam doet vermoeden dat je kind al een stuk ouder is dan in werkelijk het geval is. Meestal verhuist een kind bij een leeftijd van 2-3 jaar ( en afhankelijk of er nog broertje of zusje na komt die in het ledikantje moet slapen) naar een groter bed. In de Romantic serie heb je keuze in een voor het tienerbed (90x200cm) of een prachtige bedbank. Naast de 1-persoonsbedden zijn er extra meubelen te krijgen als een boekenkast, ladenkast, bureau, nachtkastje en een kaptafel. Onder het tienerbed en de bedbank is nog plaats voor een bedlade. Gemakkelijk om veel speelgoed op te ruimen, maar ook te gebruiken als slaaplade. De lade loopt op wieltjes en is zeer stevig. Een lade onder het grote bed maakt het qua uiterlijk wel helemaal af. 

De Bopita meubelen worden in handzame dozen door een transportbedrijf bezorgd. De meubelen zijn voorzien van een duidelijke handleiding hoe het in elkaar gezet moet worden.

Bopita kopen bij Babyandmore

Babyandmore kan het gehele assortiment van Bopita leveren. Indien voorradig bedraagt de levertijd 1- 2 weken. Ben je benieuwd naar de levertijd van een specifieke kamer of product, mail, bel of chat met ons.