Bopita Verona

De Bopita Verona is een moderne babykamer in wit gelakt MDF met lange metalen grepen op laden en kastdeuren. Een mooie kwalitatieve kamer en deze Bopita Verona kamer is ook nog eens zeer goed geprijsd!

Lees meer

3 artikel(en)

per pagina

3 artikel(en)

per pagina

Bopita Verona Babykamer

De Bopita Verona babykamer is een strak uitgevoerde babykamer gemaakt van MDF. Het opvallende aan deze kamer zijn de lange metalen grepen op de kast en de commode. Dat breekt het strakke uiterlijk enigszins en geeft de kast en de commode een stoere uitstraling.

Bopita Verona ledikant

Het Bopita Verona ledikant heeft als matrasmaat 60x120 cm.  De bedbodem is in hoogte verstelbaar; zodra je kindje zich meer gaat optrekken is het tijd om de bedbodem naar beneden te zetten, zodat het niet uit het bed kan klimmen.

Bopita Verona Commode

De Verona commode heeft 3 grote laden, waar veel babyspulletjes inpassen. Voor op de commode is ook een barrier verkrijgbaar, waardoor je het kind naar voren toe kunt verschonen. Je moet er dan wel altijd rekening mee houden dat de commode zelf iets van de muur af komt te staan. Er is ook een bijpassend wandrek verkrijgbaar.

Bopita Verona 2-deurs kast

De Bopita Verona 2-deurs kast heeft een middenschot, waardoor de kast in 2 delen is verdeeld. De planken zijn dan mooi op maat voor baby- en kinderkleding en je hebt 2 kleine roedes om kleding op te hangen. De kast is 179cm hoog en 53cm diep en daardoor uitstekend geschikt voor de eerste jaren in de baby- en kinderkamer.

Het merk Bopita

Het merk Bopita is één van de meest bekende fabrikanten op het gebied van baby- en kindermeubelen. Ooit begonnen met het ontwerp van een box en nu uitgegroeid naar leverancier van box, ledikant tot complete tienerkamer of studentenkamer.

Bopita heeft veiligheid hoog in het vaandel staan en produceert hoogwaardige kwaliteitsmeubelen. Stevige meubelen die geschikt zijn om heel lang mee te gaan. Bopita meubelen worden gemaakt volgens de NEN-normen en hebben lakken op waterbasis, veilige sluitingen en ladegeleiders . Wel zo veilig!

Het handige van de Bopita meubelen is dat je bij heel veel series ‘door kunt bouwen’. Je koopt eerst een babykamer en later accessoires en bijvoorbeeld een 1-persoonsbed uit dezelfde serie om er een grote meiden- of jongenskamer van te maken.

De Bopita meubelen worden in handzame dozen door een transportbedrijf bezorgd. De meubelen zijn voorzien van een duidelijke handleiding hoe het in elkaar gezet moet worden.

Bopita kopen bij Babyandmore

Babyandmore kan het gehele assortiment van Bopita leveren. Indien voorradig bedraagt de levertijd 1- 2 weken. Ben je benieuwd naar de levertijd van een specifieke kamer of product, mail, bel of chat met ons.