Bopita Victoria

De Bopita Victoria babykamer is een kwalitatief zeer goed kamer bestaande uit een bedbankje, 3-deurs kast en commode. Deze serie heeft een klassieke uitstraling.

Lees meer

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Bopita Victoria Babykamer

De Bopita Victoria babykamer is een romantisch, klassiek  uitgevoerde kamer gemaakt van MDF. De panelen zijn dik wat betekent dat de meubels sterk zijn (en zwaar, maar daar heb je alleen bij het in elkaar zetten last van). Deze kamer gaat dan ook gemakkelijk meer dan 1 kindje mee. De Victoria  meubelen zijn glad gespoten en hebben een sierlijke omlijsting. Dit is echt qua kwaliteit een topkamer.

Bopita Victoria ledikant

Dit Bopita Victoria bedbankje is om te bouwen van een ledikant met spijlen naar een bedbank, zodat de kleine zelf kan in- en uitstappen en hieraan kan wennen. Het bed is dekkend wit gelakt op waterbasis; milieu- en kindvriendelijk. Romantisch, ronde poten. Bedbodem, spijlenrek en lage zijde voor bedbank worden standaard meegeleverd. De maat, 60x120cm, blijft hetzelfde waardoor 1 matras volstaat.

Bopita Victoria Commode

De Victoria commode heeft 3 grote opbergladen die voorzien van soft close. Het handige van laden is dat er veel kleinere artikelen inpassen, zoals rompertjes, sokjes etc etc. Voor op de commode is ook een barrier verkrijgbaar waardoor je het kind naar voren toe kunt verschonen. Je moet er dan wel altijd rekening mee houden dat de commode zelf iets van de muur af komt te staan. Er is ook een bijpassend wandrek verkrijgbaar.

Bopita Victoria 3-deurs kast

In de De Bopita Victoria serie is 1 grote kast verkrijgbaar. Dat is de Victoria 3-deurs kast.  Deze kast heeft een erg prettige indeling bestaande uit 3 verschillende delen. Elk deel heeft een roede en legplanken. De kast is tevens flink diep, zodat ook grotere jassen, overhemden etc er prima in passen. Dit is een kast die je niet zomaar weg doet als je kindje uit de babykamer gegroeid is!

Bopita Victoria babykamer is echt een topkamer die heel wat jaren mee kan!

Het merk Bopita

Het merk Bopita is één van de meest bekende fabrikanten op het gebied van baby- en kindermeubelen. Ooit begonnen met het ontwerp van een box en nu uitgegroeid naar leverancier van box, ledikant tot complete tienerkamer of studentenkamer.

Bopita heeft veiligheid hoog in het vaandel staan en produceert hoogwaardige kwaliteitsmeubelen. Stevige meubelen die geschikt zijn om heel lang mee te gaan. Bopita meubelen worden gemaakt volgens de NEN-normen en hebben lakken op waterbasis, veilige sluitingen en ladegeleiders . Wel zo veilig!

De Bopita meubelen worden in handzame dozen door een transportbedrijf bezorgd. De meubelen zijn voorzien van een duidelijke handleiding hoe het in elkaar gezet moet worden.

Bopita kopen bij Babyandmore

Babyandmore kan het gehele assortiment van Bopita leveren. Indien voorradig bedraagt de levertijd 1- 2 weken. Ben je benieuwd naar de levertijd van een specifieke kamer of product, mail, bel of chat met ons.