Coming Kids Flint

Coming Kids Flint is een serie van strakke meubelen op hoge metalen poten. Zo krijgt de complete kamer een luchtig, open geheel. De handgrepen zijn van blank beukenhout en de rest van de Coming Kids Flint meubelen is van MDF gemaakt.

Lees meer

7 artikel(en)

per pagina

7 artikel(en)

per pagina

Coming Kids meubelen zijn er voor de baby- en tienerkamer. Van babybedje tot bedbank. Coming kids staat bekend om de kwalitatieve en degelijke meubelen. Soms stoer, soms wat romantisch voor ieder wat wils.

Coming Kids is een Nederlands merk dat niet alleen onder de eigen naam Coming Kids meubelen op de markt brengt, maar ook voor het merk Stapelgoed als ook accessoires onder het merk Kidsdepot.

Coming Kids brengt de meubelen uit in verschillende stijlseries. Zo kun je de artikelen zelf bij elkaar uitzoeken. De meeste series hebben baby- en tienermeubelen, zodat je ook na de babytijd kunt doorborduren op dezelfde meubelen. (mits nog in het assortiment uiteraard).

Ook heeft Coming Kids een aantal mooie boxen in het assortiment die weer aansluiten bij de verschillende kinderkamerseries.