Coming Kids Rough

De Coming Kids Rough serie is een stoere serie met een knipoog naar de industriële look. De meubelen zijn gemaakt van MDF en met zijdeglans afgelakt. De Coming Kids Rough bedbank is uit te trekken tot een twijfelaar. Handig als er en logeetje komt!

De levertijd bedraagt 1-2 weken (indien voorradig bij Coming Kids.)

Lees meer

6 artikel(en)

per pagina

6 artikel(en)

per pagina

Bestellen Coming Kids

Ben je net zo enthousiast over Coming Kids als wij bij Babyandmore, plaats dan een bestelling en wij zullen deze bestelling verder met de grootste zorg behandelen.

Als je een Coming Kids meubel bij ons bestelt, zorgen wij ervoor dat deze zo snel mogelijk wordt gereserveerd bij Coming Kids. Indien het product voorradig is, kan er binnen 1-2 werkdagen worden aangegeven wanneer het artikel geleverd zal gaan worden. De meubelen laten wij door een speciaal transportbedrijf bezorgen. Daar wordt 1-2 dagen voor levering  telefonisch een afspraak voor gemaakt. Het transportbedrijf zal tijdens dit telefoongesprek ook een indicatie van de bezorgtijd kunnen geven, zodat je niet de gehele dag thuis hoeft te blijven.

Levering Coming Kids

De Coming Kids meubelen worden in losse, tilbare dozen geleverd. Op de dozen staat aangegeven welk artikel het is en welk deel daarvan, dus bijvoorbeeld doos 1 van 4. Er zit een duidelijke handleiding met foto’s bij om de meubelen zelf in elkaar te kunnen zetten. De dozen worden tot over de 1e drempel van het opgegeven adres bezorgd. En dan… kan het klussen en het inrichten van de kamer beginnen! 

Kwaliteit Coming Kids

De meubelen van Coming Kids zijn van hoogwaardige kwaliteit. Stevig, meestal van hout gemaakt en oerdegelijk. Bij Coming Kids geen wankele meubels die na een paar jaar vervangen moeten worden. De meubelen van Coming Kids heb je jaren achtereen plezier van! Ook bij een verhuizing het uit- en daarna weer in elkaar zetten, is geen probleem. De meubelen zullen weer net zo stevig staan als voorheen.

Coming Kids meubelen zijn er voor de baby- en tienerkamer. Van babybedje tot bedbank. Coming Kids staat bekend om de kwalitatieve en degelijke meubelen. Soms stoer, soms wat romantisch voor ieder wat wils.

Coming Kids is een Nederlands merk dat niet alleen onder de eigen naam Coming Kids meubelen op de markt brengt, maar ook voor het merk Stapelgoed, als ook accessoires onder het merk Kidsdepot.

Coming Kids brengt de meubelen uit in verschillende stijlseries. Zo kun je de artikelen zelf bij elkaar uitzoeken. De meeste series hebben baby- en tienermeubelen, zodat je ook na de babytijd kunt doorborduren op dezelfde meubelen. (mits nog in het assortiment uiteraard).

Ook heeft Coming Kids een aantal mooie boxen in het assortiment die weer aansluiten bij de verschillende Coming Kids kinderkamerseries. Voor elk soort interieur is er wel een Coming Kids box verkrijgbaar.

Met een Coming Kids meubel koop je een kwalitatief product!