Coming Kids Scandi

Coming Kids Scandi, de naam zegt het al is een babykamer met een Scandinavische uitstraling. Het ledikant en het leuke Scandi wandrek/huisje zijn in 3 kleuren leverbaar, zodat je kleuren kunt mixen. Nu ook boxen in de Scandi stijl verkrijgbaar!

De levertijd bedraagt 1-2 weken (indien voorradig bij Coming Kids.)

Lees meer

9 artikel(en)

per pagina

9 artikel(en)

per pagina

Coming Kids meubelen zijn er voor de baby- en tienerkamer. Van babybedje tot bedbank. Coming kids staat bekend om de kwalitatieve en degelijke meubelen. Soms stoer, soms wat romantisch voor ieder wat wils.

Coming Kids is een Nederlands merk dat niet alleen onder de eigen naam Coming Kids meubelen op de markt brengt, maar ook voor het merk Stapelgoed als ook accessoires onder het merk Kidsdepot.

Coming Kids brengt de meubelen uit in verschillende stijlseries. Zo kun je de artikelen zelf bij elkaar uitzoeken. De meeste series hebben baby- en tienermeubelen, zodat je ook na de babytijd kunt doorborduren op dezelfde meubelen. (mits nog in het assortiment uiteraard).

Ook heeft Coming Kids een aantal mooie boxen in het assortiment die weer aansluiten bij de verschillende kinderkamerseries.