Doomoo Seats

babyzitzak vanaf de 1e dag


De Doomoo Seat is een verbluffende zitzak die zowel aan de allerkleinsten vanaf de geboorte (dankzij de veiligheidsriem, als aan grotere kinderen (tot 30 kg) een uitzonderlijk comfort biedt. Door de combinatie van microkorreltjes en een uitermate soepel weefsel kan ieder kind er zich innestelen in zijn geliefde houding.

Dankzij de 2 bovenste hoezen (1 met gesp en 1 zonder gesp), die afritsbaar zijn, kan deze poef aan de ontwikkeling en de leeftijd van het kind worden aangepast. Een echte hit, deze babyzitzak! Door de zeer kleine korreltjes mag een baby'tje er al vanaf de eerste dag in liggen. Lekker naast mama op het kraambed bijvoorbeeld! Bij bestelling van de Doomoo Seat nemen wij de verzendkosten binnen Nederland en België voor onze rekening.

Doomoo heeft ook fantastische voedingskussens die van hetzelfde materiaal gemaakt zijn als de bovenhoes van een Doomoo Seat en dezelfde microkorreltjes bevat. Deze zijn terug te vinden in de rubriek Voedingskussens onder categorie Eten en Drinken.

GRATIS VERZENDING voor Nederland en België !


27 artikel(en)

per pagina

27 artikel(en)

per pagina