Commodes

Commodes verkopen wij van allerlei merken zoals Bopita, Coming Kids, Bybo en Leander.

Een commode is een kast op de babykamer waarop het kind verschoont kan worden. De kast is gemaakt op een zodanige hoogte dat je als volwassene er goed voor kunt staan en het kindje goed in het zicht hebt. Op de commode leg je een aankleedkussen, zodat je kindje veilig en zacht op de kast kan liggen.

Een commode heeft vaak laden (tegenwoordig bijna altijd soft close) of deurtjes of een combinatie van open vakken, laden en deurtjes. In de laden is het handig om de eerste spulletjes die je nodig hebt als je je kindje gaat aankleden of wassen kunt leggen zoals rompers, luiers, kleertjes etc. Heb je een commode met deuren dan kun je daar bijvoorbeeld de voorraad luiers en billendoekjes leggen.

De commodes die Babyandmore verkoopt zijn allemaal van zeer goede kwaliteit en super stevig. Wordt je kindje groter en ga je kijken voor een groter bed, dan kun je de commode op de kamer laten staan. Dan wordt het gewoon een extra ladenkast of tv kast.

Lees meer

Artikelen 1 tot 28 van 30 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 28 van 30 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Hangende commode van Bybo


Er zijn hangende, ruimtebesparende modellen commodes van het merk Bybo verkrijgbaar. Gemaakt van puur hout dat rond gevormd is tot een prachtige commode aan de muur. Het aankleedkussen zit bij deze commode reeds inbegrepen. Dit model is in 3 verschillende kleuren verkrijgbaar: naturel, wit en walnoot. Qua model sluit deze Bybo commode erg goed aan bij het meegroeibed van Leander.


Verschillende modellen commodes


Naast de hangende commodes zijn er veel verschillende modellen commodes die gewoon ‘op de grond’ staan. Er zijn commodes met deurtjes voor grote opbergruimten, commodes met 3 laden, waar je allerlei kleinere spulletjes overzichtelijk in kwijt kunt en er zijn commodes met een combinatie van laatjes en deurtje. Zo is er voor ieders wat wils. Commodes met handgrepen of juist greeploos. Ook dat geeft een commode direct een heel ander zicht.


Houtsoorten van de commodes


Een andere houtsoort kan een commode direct een compleet andere uitstraling geven. Net als een combinatie van houtsoorten zoals bijvoorbeeld bij de commode Lynn van Bopita het geval is of een combinatie van kleuren die je zelf kunt uitkiezen zoals bij de commodes uit de Babyflex en de Mix & match series van Bopita. Bij de Babyflex en Mix & match serie is de basis wit MDF waarbij je zelf de bakken of laden uitkiest en daarvan het front in de gewenste kleur kunt kiezen. Bij de Babyflex Basic Wood serie van Bopita is de basis grenen hout in white wash afwerking met keuze in de bakken en ladefronten in basic wood kleuren. Je kunt ook voor een andere basiskleur voor een commode gaan zoals bij de steigerhouten look commodes van Coming Kids. Zoek je juist een commode met een romantische, vintage uitstraling dan is de Coming Kids Pebble commode een goede keuze. Een industriële uitstraling hebben de Coming Kids kamer Bliss en Coming Kids kamer Flint.


Wat doe je in een commode?


Een commode is op de juiste hoogte gemaakt om je kindje op een goede manier bovenop de commode te kunnen verschonen. Om dat goed te kunnen doen, heb je bovenop de commode nog wel een aankleedkussen nodig. De meeste commode hebben, naast een op juiste hoogte gemaakt bovenblad nog volop ruimte daaronder om spulletjes kwijt te kunnen. Wat is handig om in of op de commode te hebben? Naast het aankleedkussen (met daaromheen een aankleedkussenhoes, zodat je kindje comfortabel ligt) heb je luiers nodig en billendoekjes. Het is handig om deze in een commodemandje op je commode te bewaren. Dat past vaak naast het aankleedkussen. Ook dingen als zalfjes, kam en borstel etc zijn dingen die je graag dichtbij wilt hebben. Deze kun je ook op een los bij te kopen wandplank boven de commode bewaren, zodat je kindje er niet zelf bij kan. In de commode zelf kun je dan, afhankelijk van het model dat je hebt gekozen de voorraad luiers en billendoekjes kwijt. Bij een commode met laden is het fijn dat je alvast de rompertjes en eventueel wat kleertjes en badcape enzo kwijt kunt. De commode gebruik je niet alleen voor het verschonen van je kindje, maar ook als je je kindje in bad hebt gedaan om gemakkelijk te kunnen afdrogen en dan aan te kleden. Dus als die spulletjes die je daarbij gebruikt, heb je in of rond de commode nodig.