Product(en) retourneren

Aankoop voldoet niet aan mijn verwachting: Je mag de gekochte artikelen zonder opgave van reden, op eigen kosten, binnen 14 dagen melden en daarna binnen 14 dagen terugsturen.

Ruilen: Neem even contact op met Babyandmore.eu, voorkeur per e-mail.

Verkeerd of een defect product ontvangen? Neem dan eerst contact met ons op, zodat we de snelste oplossing kunnen vinden en je kunnen voorzien van een speciaal retourlabel en retourformulier!

 

Voorwaarden voor retourneren:

  • Je mag de koopovereenkomst ontbinden als je binnen 14 dagen, na ontvangst van het laatste artikel, ons per mail of telefoon laat weten dat je wilt retourneren (Je krijgt dan het volledige aankoopbedrag terug excl. de retourkosten).
  • Doe je dat tussen 14  en 30 dagen, dan moet je een reden opgeven waarom je het artikel retour wilt sturen (Je krijgt dan een tegoedbon).
  • Retourneren na 30 dagen is niet mogelijk (mits anders is afgesproken i.v.m. zwangerschap bijvoorbeeld). 
  • Meld even per mail wat je terug wilt sturen en wat je ordernummer is, zodat we de retour kunnen registreren.
  • Download het retourformulier en stop dit bij het product. Heb je geen printer om het retourformulier te printen, dan graag de pakbon toevoegen en daarop zetten 'retour'.
  • Het product dient zo veel mogelijk ongebruikt, in originele verpakking en compleet te worden teruggestuurd, tenzij anders is afgesproken met je.
  • Pak het product goed in, zodat het niet kan beschadigen tijdens transport.
  • De portokosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening, tenzij het onze fout of garantie is. De beoordeling hiervan ligt ten alle tijden bij ons.
  • Indien de uiteindelijke bestelling onder de grens van 20,- gratis verzenden uitkomt, zullen wij de gemaakte verzendkosten voor de heenreis aan je doorbelasten.
  • Meubel onderdelen NOOIT met een reguliere vervoerder sturen zoals bijvoorbeeld PostNL i.v.m. beschadiging. Bij schade zullen de herstelkosten in mindering worden gebracht op het terug te betalen bedrag.

 

Wil je alle details lezen, lees dan de algemene voorwaarden

 

Download hier het Babyandmore retourformulier

 

We bieden 2 mogelijkheden om te retourneren

 

1. Via Kiala punten

Terug sturen via een Kiala punt bij je in de buurt kost je slechts € 4,85. Dit dien je af te rekenen in het Kiala punt als je het pakket gaat inleveren. In geval van garantie betalen wij die kosten. Wij sturen je dan een speciaal retour label.


Verpak de producten goed, zodat ze niet kunnen beschadigen en stop het retourformulier ook in de doos. Je kunt het pakket daarna in het Kialapunt naar keuze afgeven. Zeg dat het pakket retour moet naar Babyandmore returns. In ruil voor je pakket krijg je van de Kiala medewerker een retourbewijs waarop een 1Z nummer staat vermeld. Mail ons het 1Z nummer. Dit is tevens uw verzendbewijs! Iets retour sturen via Kiala duurt ongeveer 2-5 werkdagen! Afhankelijk van het land.

 

2. Via PostNL

Je gaat naar een PostNL punt en koopt een basis pakketzegel van € 6,95. Deze zijn voorzien van een track en trace code. Bewaar deze code goed, want dit alleen is je verzendbewijs. Een kassabon is geen verzendbewijs. In geval van garantie zullen wij de verzendkosten die je moest maken terug storten (prijs van een basispakketzegel). Retouradres voor verzending via PostNL:

Babyandmore: De Beverspijken 7d, 5221EE 's-Hertogenbosch


Geld terug (refund)

Als we zijn overeengekomen dat we geld terugstorten, heb je bij ons je geld al binnen enkele dagen terug op je rekening vanwaar voldaan was.