Silly Billyz slabben

 


 

logo Silly Billyz  

De unieke Silly Billyzslabbetjes zijn vlekwerend, waterdicht en snel drogend! Ze bieden een optimale bescherming van de kleding van het kindje en zijn nog leuk om te zien ook. 

Klik op een plaatje om alle Silly Billyz artikelen te bekijken in de webshop. Babyandmore heeft ook actieprijzen bij aankoop van 3 junior slabben en bandana's en bij 2 stuks lange mouw slabben.

     
bandana  

Bandana's

  Uitermate geschikt voor even een hapje tussendoor of als je kindje last heeft van veel speeksel bijvoorbeeld bij het doorkomen van tandjes. Deze kan permanent gedragen worden en ziet er niet specifiek uit als een slab. In verschillende kleuren leverbaar en in de fleece en Katoenen velours versie.
 

Fleece | Katoenen Velours

   
junior  

Junior slabben

 

Is perfect voor de kleine eters. Verkrijgbaar in trendy kleuren en uitstekende kwaliteit Polar Fleece.
De waterdichte Nylon achterkant beschermt de kleertjes tegen alle soorten eten en drinken en scheurt gegarandeerd niet! De combinatie van het Fleece met de Nylon achterkant maakt de slab tot een bestseller in vele landen. De slab kan na gebruik uitgespoeld worden en is sneldrogend. De Silly Billyz slab kan probleemloos in de wasmachine en droger en blijft gegarandeerd mooi!
De junior Slab is geschikt voor baby's vanaf +/- 3 maanden tot ongeveer 3 jaar en verkrijgbaar in trendy kleuren.
De Junior Slab is 37cm lang x 24cm breed en sluit met een kunststof drukkertje.

 

Fleece | Katoenen velours

   
lange mouw  

Lange mouw slabben (small) 6 tot 24 maanden

 

De slab met lange mouw, een echte BESTSELLER! "Als je de Silly Billyz™ slab met lange mouw eenmaal gebruikt heb wil je niks anders meer..." aldus Margaret McCarthy, moeder van 4 kinderen uit Nieuw Zeeland. De Silly Billyz Slab met lange mouw is gemaakt van vlekwerend Fleece of katoenen velours met een waterdichte Nylon achterkant en mouwen. Ideaal voor allerlei knoeipartijen met name tijdens het eten.Verkrijgbaar in twee maten van 6 maanden tot ongeveer 3 jaar! De slab is eenvoudigweg uit te spoelen na gebruik en sneldrogend. De Silly Billyz slab kan ook gewoon in de wasmachine en droger en blijft gegarandeerd mooi!

  • 31cm lang x 29cm breed
  • mouwlengte 36cm
  • met een drukknopen aan de achterkant
  • Voor 6 - 24 maanden
   
 

Fleece | Katoen velours

   
lange mouw  

Lange mouw slabben (large) 18 tot 36 maanden

 

De slabben met lange mouw zijn er natuurlijk ook voor de iets oudere kinderen.

  • 36cm lang x 34cm breed
  • mouwlengte 40cm
  • met drukknopen aan de achterkant
  • Voor 18 - 36 maanden
   
 

Fleece 

   
messy eater  

Messy Eaters voor de echte knoeiers

 

Dit is waarschijnlijk de grootste slab die verkrijgbaar is. Door toevoegingen op de populaire Lange Mouw Slab beschermt de Messy Eater de kleertjes van het kindje nog beter.
De Silly Billyz Messy Eaters heeft een extra sluiting op de rug d.m.v. twee bandjes die men kan strikken als bij een schortje. De lange voorzijde komt tot over de knie en beschermt dus ook de broek of jurk! In fleece versie.

 

Fleece 

   
grote slab  

Grote slabben voor tieners en volwassenen

  Als laatste hebben we nog speciale slabben voor grote kinderen of volwassenen. Op speciaal verzoek hebben wij meegeholpen met de ontwikkeling van deze grote slabbers. We hebben voor 4 neutraal kleuren gekozen (rood, marine, aqua en fuchsia).
 

Junior | Volwassenen