Silly Billyz

Silly Billyz slabben zijn al jaren favoriet bij ons. Het assortiment is zeer uitgebreid; er is altijd wel een slab die je zal bevallen en de werking is uitstekend. Geen doorlekkende slabben eer of slabben waar de vlekken niet meer uitgaan!


Babyandmore heeft alle kleuren en modellen in het assortiment en beidt ook speciale pakketprijzen aan als je meer junior of lange mouw slabben tegelijk aanschaft. Ideale slabben die het aankoopbedrag meer dan waard zijn.
Je kunt hier links sorteren op de verschillende soorten door een filter aan te klikken.

NU SPECIALE ACTIEPRIJZEN! OP=OP.

11 artikel(en)

per pagina

11 artikel(en)

per pagina

Stofsoorten Silly Billyz

De Silly Billyz slabben zijn in verschillende uitvoeringen en modellen leverbaar.

Allereerst zijn er 2 verschillende soorten stof: fleece en katoenen velours. Katoenen velours moet je voorstellen als een soort kleine haartjes. Er zit dan ook een klein beetje vleug in. De fleece slabben zien eruit zoals je van fleece mag verwachten, vergelijkbaar met een fleece trui. Onze eigen ervaring is dat de vlekken in de fleece slabben iets gemakkelijker eruit gaan, omdat de etensresten zich niet zo in de slab vast kunnen pakken als dat gaat bij de haartjes van de velours slabben. In de wasmachine maakt het niets uit. Het voordeel van de katoenen velours slabben is dat Silly Billyz daarbij gekozen heeft om een geribbeld boord te maken (uitgezonderd de bandana’s, die hebben dat niet). Dat betekent dat de bovenzijde van de slab gemakkelijker aansluit aan de nek van het kind.


Modellen Silly Billyz

Ook in de modellen is veel keuze:

junior slab is vergelijkbaar met een willekeurige standaard slab. Bij de velours versie heeft deze dus een geribbeld boord. Deze slabben zijn in heel veel verschillende, effen kleuren, verkrijgbaar.


Slab met lange mouw in small en medium. In 2 maten, want als je eenmaal de kleinste maat tot ongeveer 18 maanden hebt uitgeprobeerd, wil je daarna een maatje groter (tot ongeveer 3 jaar) hebben. Ideale slabben als je kind zelf gaat leren eten. Zo bescherm je niet alleen de voorzijde van de kleding, maar ook de mouwen of de blote huid.


De Messy eater (alleen in fleece)is een extra lange slab die ook de knietjes beschermd als het kind zit te eten. Ook deze slab heeft lange mouwen, zodat eigenlijk de gehele voorzijde van het kind beschermd is. Deze Silly Billyz slab is ook zeer geschikt om als klieder- of verfschort te gebruiken.


De bandana is een slab die wat hipper als model eruit ziet en daarom vaak voor langere periode achter elkaar wordt gebruikt. Bijvoorbeeld als er tandjes doorkomen, kan een kindje extra gaan kwijlen. Als dat op de kleding terecht komt, kan deze natte kleding gaan irriteren. Met een Silly Billyz bandana voorkom je dat.


Aangezien de Silly Billyz slabben zo prettig in verbruik zijn, hebben wij pakketjes gemaakt van meer slabben tegelijk. Je kunt zelf de gewenste kleuren uitkiezen en ontvangt dan een speciale pakketprijs. Zo ben je nog voordeliger uit bij Babyandmore!